H ομάδα του Αγορά Select με την πολύχρονη πείρα του στον χώρο της εστίασης δημιούργησε το Βεντήρη RoastHouse, έναν μικρό ναό για τους λάτρεις του κρέατος στην καρδιά της πόλης. Με σεβασμό στην πρώτη ύλη που χρησιμοποιούν, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, με εμπειρία στο ψήσιμο, με πλούσιες μερίδες και γευστικές προτάσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο το εστιατόριο προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη γαστρονομική εμπειρία.

Με έμφαση στα καλά κρέατα και στον σωστό τρόπο ψησίματος, δοκιμάστε μπιφτέκι νεροβούβαλου, tomahawk black angus, picanha black angus, σιδηρόδρομο μαύρου χοίρου, γαρδουμπάκια σχάρας, μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα με ζεστό βούτυρο τρούφας, ταλιάτα από μοσχάρι rib eye σβησμένο με Jack Daniels αλλά και γουρουνόπουλο, κοντοσούβλι από φιλέτο μπούτι κοτόπουλο, κεμπάπ σιγοψημένο στην γάστρα σκεπασμένο με ζυμάρι.

ventiris credots Katerina Avgerinou4

ventiris credits Katerina Avgerinou1

Συνοδεύστε τα κυρίως πιάτα με φρέσκες ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακές αγαπημένες πίτες και διάφορα ορεκτικά που κλέβουν τις εντυπώσεις, όπως ο βουβαλίσιος καβουρμάς με αβγά, ντομάτα και τριμμένη φέτα, τα ψητά σπαράγγια στην σχάρα με τραγανό σύγκλινο Μάνης και η τριλογία τηγανητών λαχανικών με ελαφριά sauce γιαουρτιού. Ο κατάλογος των γευστικών πειρασμών «ξετυλίγεται» και σε μοναδικές τυλιχτές πίτες με γουρουνόπουλο γάλακτος, καραμελώμενα κρεμμύδια και πικάντικη σάλτσα, πίτα καλαμποκιού με αρνάκι, αγγούρι, ξερό κρεμμύδι και σάλτσα μουστάρδας, hot dog μαύρου χοίρου και πίτα ολικής με κοντοσούβλι από φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα γιαουρτιού και ζουλιέν λαχανικών.

ventiris Credits Katerina Avgerinoy7

Με τόσο πλούσια παράδοση στην τυροκομία της χώρας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον κατάλογο του «σπιτιού» εκλεκτά τυριά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από καπνιστό τυρί Νάουσας με τρούφα, πάπρικα ή σκόρδο, τυρί Νάξου σε στάχτη, Αρσενικό Νάξου, Νιώτικο μέχρι Συριανό Σαν Μιχάλη.

info
Βεντήρη RoastHouse, Βεντήρη 5, Ιλίσια, τηλ. 210 7295491.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Αυγερινού