Είναι κοινό μυστικό, το εστιατόριο Common Secret της Κηφισιάς είναι από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης, με συνταγές που κλέβουν τις εντυπώσεις και ανανεώνονται συχνά. Για το καλοκαίρι πάλι, στο μενού μπαίνουν δροσερές σαλάτες και homemade παγωτά σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.

common secret (2)

common secret (3)

Θέλετε να πάρετε μία γεύση; Οι επιλογές περιλαμβάνουν χορταστικό “κήπο μανιταριών” με ποικιλία από μανιτάρια “φυτεμένα” σε βιολογικές φακές beluga, με τρίμμα ελιάς, φύτρες σπαραγγιού, ραπανάκια, σχοινόπρασο και dressing λευκής τρούφας, καθώς και την πολύ γευστική “ασιατική σαλάτα” με rice noodles, noodles αγγουριού, κόλιανδρο, μέντα και dressing με μουστάρδα, tamarin, μαύρο σουσάμι και τρίμμα από κάσιους.

common secret (4)

Στα παγωτά πάλι, τα οποία σερβίρονται ως ολοκληρωμένα desserts, βρίσκετε παγωτό αβοκάντο πάνω σε crumble φιστίκι με καραμελωμένη μπανάνα και macaron φιστίκι, παγωτό carrot cake με μεξικάνικα churros, αλλά και παγωτό cream caramel macchiato σερβιρισμένο πάνω σε brownies, με καραμελωμένα popcorn, dulce de leche και macaron εσπρέσο! Τα απολαμβάνετε μετά το γεύμα σας ή μαζί με έναν κρύο καφέ, όπως ξεχωριστό dairy free coconut Frappuccino με σιρόπι αγαύης, vanilla cinnamon iced coffee ή Mexican iced mocha με chocolate ice cubes.

info
Λεωφ. Κηφισίας 324, Κηφισιά, τηλ. 210 6233810.