Το εστιατόριο Common Secret στην Κηφισιά κάνει στροφή στο street food, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, συστήνοντας μας ένα νέο μενού στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γύρος και τα burgers.

Βέβαια μιλάμε για γύρο σε τελείως διαφορετική μορφή από ό,τι έχετε συνηθίσει. Η μία πρόταση είναι κλασικό κοτόπουλο, με μεγάλα μαριναρισμένα και ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου να έρχονται στο τραπέζι σερβιρισμένα σε όρθια σούβλα, παρέα με κρεμμύδι, πατάτες τηγανητές και πιτούλες. Ένα πιάτο που είναι καλύτερα να απολαύσουν δύο, μιας και η μερίδα είναι πραγματικά γενναιόδωρη.

common secret

Ο έτερος γύρος του καταλόγου πάλι, είναι θαλασσινός και για την ακρίβεια πρόκειται για φιλέτο σολομού, ψημένο όσο πρέπει για να μείνει ζουμερό και κομμένο σε λεπτές ροδέλες, σαν γύρος δηλαδή. Σερβίρεται με τζατζίκι παντζαριού και δύο χειροποίητες πιτούλες ζυμωμένες με μυρωδικά, που όπως τοποθετούνται στο πιάτο θυμίζουν περισσότερο κοχύλι που μέσα του «κρύβει» τον γύρο. Ένα πιάτο που μας άρεσε τόσο ως ιδέα όσο και ως αποτέλεσμα.

Στα burgers επιλέγετε ανάμεσα σε κλασικό με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, light burger γαλοπούλας και vegan burger με ψωμί από γάλα αμυγδάλου. Σαν να λέμε προτάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο διχασμένες παρέες!

common secret 2

Δίπλα τους, δροσερές σαλάτες με αγαπημένη μας τη σαλάτα αβοκάντο με λάχανο, μαριναρισμένες ψητές γαρίδες, φιστίκι και dressing μοσχολέμονου με κάρυ και ταχίνι. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στο χούμους που σερβίρουν ως ορεκτικό, με τσιπς από γλυκοπατάτες και μοβ πατάτες και καπνιστό χέλι. Ένας πιάτο με πραγματικά πλούσια γεύση. Για το τέλος, αφήστε χώρο και για μία πληθωρική τάρτα σοκολάτας…

info
Κηφισίας 324, Κηφισιά, τηλ. 210 6233810. Τιμή: 25-35€ το άτομο