Το γνωρίσαμε ως το όμορφο μπιστρό της πλατείας Αγίων Θεοδώρων, που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει μία από τις πλέον αγαπημένες, νέες πιάτσες της Αθήνας. Πέρα από τα πιάτα ζυμαρικών, τα ριζότο και τα πληθωρικά μπέργκερ, το Quartier d’ Athénes πατάει πόδι και στο χώρο των κοκτέιλ.

The Broken Down Window

Ο bartender Αλέξανδρος Γκικόπουλος, που έχει μεγάλη αγάπη στο ρούμι, έχει δημιουργήσει μια κάρτα τολμηρή, ευφάνταστη και αρμονική με τα πιάτα της κουζίνας, δίνοντας έναν ακόμη λόγο να κάνετε τη βραδινή σας έξοδο στο Quartier d’ Athénes.

quartier2

Τα ρούμια της Καραϊβικής λοιπόν αναμιγνύονται με σοκολάτα, η βότκα με κονιάκ και μανταρίνι, το ούζο από την Λέσβο με βερμούτ και λευκόσαρκα ροδάκινα, οι τεκίλες με κρίταμο και τα αποτελέσματα ακούν σε ονόματα όπως The Motion After – The Motion Before (7 ρούμια από το Τρινιδάδ, την Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος με ανανά, την Γουιάνα, την Τζαμάικα, τα Μπαρμπάντος και την Μαρτινίκα, με Εκατόν Πενήντα Επτά βότανα και μπαχαρικά, με λάιμ, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο), Fearless Path (ουίσκι από την Ιρλανδία και το Κεντάκι, με δάκρυα, αμύγδαλο, κόκο κοπς, βανίλια και καφέ) και Light Is The Enemy (τεκίλα με ρούμι από την Μαρτινίκα, Καμπάρι, κεράσια μαρασκίνο, παπαρούνα, τσίλι, λουλούδια, ανανά και τόνκα). Περισσότερα μόλις τα γευτούμε!

Give A Look At The Rock

info
Πλ. Αγίων Θεοδώρων 7, Αθήνα, τηλ. 215 5003850.