Με πάνω από 100 χρόνια παράδοση στην αρτοποιία, η τρίτη γενιά του Άρτιστον συνεχίζει την πορεία της οικογενειακής παράδοσης φτιάχνοντας υπέροχα προϊόντα, που κάνουν τις γιορτινές μέρες αληθινά γλυκές.

danezika 3

Η ποικιλία σε αρτοσκευάσματα, ψωμιά, γλυκά, σάντουιτς, σφολιατοειδή, βουτήματα, καφέ και φρεσκοστυμμένους χυμούς είναι απλά τεράστια και στα τρία καταστήματα Άρτιστον στο κέντρο της Αθήνας. Αυτές τις γιορτινές μέρες, όμως, η γκάμα Άρτιστον ενισχύεται με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά από όλο τον κόσμο.

Οι δύο μελωμένες αδυναμίες των εραστών των παραδοσιακών γλυκών, οι δίπλες και τα μελομακάρονα, φτιάχνονται με αγνά υλικά και καλύπτονται ακόμα και με σοκολάτα (τα μελομακάρονα), σε έναν ακόμη πιο ακαταμάχητο συνδυασμό.

diples

Πέρα από τα κλασικά και αγαπημένα, στο Άρτιστον κυριαρχούν αυτές τις μέρες και τα γιορτινά τσουρέκια γεμισμένα με μέλι και καρύδι, όπως και τα δανέζικα, που είναι γεμιστά με κάστανο, καραμέλα ή φουντούκι.

Εξαιρετικά και τα πανετόνε με ψιλοκομμένα φρούτα και σταφίδες, φτιαγμένα με την κλασική ιταλική συνταγή. Το πλούσιο άρωμα και η γεύση τους τα κάνει ιδανικούς συνοδούς για τον χριστουγεννιάτικο καφέ, ενώ τα βρίσκουμε και σε παραλλαγή με bitter ή λευκή σοκολάτα.

artiston4

Όσο για τους αμετανόητους chocoholics, οι λαχταριστές τρούφες του Άρτιστον είναι must. Οι γεύσεις τους εναλλάσσονται καθημερινά για να υπάρχει ποικιλία και να έχουμε ακόμη περισσότερες επιλογές. Εμείς δοκιμάσαμε τις υπέροχες λευκές τρούφες με βανίλια, τις τρούφες με φράουλα και επικάλυψη κακάο και τις τρούφες με κουαντρό και επικάλυψη σοκολάτας.

info
Άρτιστον
Εξάρχεια: Σπ. Τρικούπη 61 & Μετσόβου, τηλ. 210 8211029
Αθήνα: Σόλωνος 91 & Χαρ. Τρικούπη, τηλ. 210 3629489
Κολωνάκι: Σκουφά 41, τηλ. 210 3607907