Το γνωστό -και αγαπημένο πολλών Αθηναίων και όχι μόνο- ξηροκαρπάδικο μετά την επέκτασή του με δύο μαγαζιά, παρακαλώ, στο Λονδίνο άνοιξε και στην αγορά της Γλυφάδας.

carpoglyfadal1

Τώρα, λοιπόν και οι Νότιοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα νόστιμα προϊόντα του, όπως τις υπέροχες χειροποίητες μπάρες, τις φανταστικές σοκολάτες και τα αποξηραμένα του φρούτα, αλλά και κάτι παραπάνω.

carpoglyfadal13

Στο carpo glyfada προσφέρονται και νέες υπηρεσίες, όπως το lounge, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα προϊόντα carpo εκείνη τη στιγμή, αλλά και η χαρμανιέρα που μάς δίνει τη δυνατότητα να καβουρδίζουμε και να επεξεργαζόμαστε τους κόκκους καφέ στη στιγμή, διασφαλίζοντας ακόμη καλύτερα την ποιότητα τους. Δοκιμάστε το εξαιρετικό karak tea ή έναν αρωματικό αραβικό καφέ και θα δείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας γουλιά!

carpoglyfadal30

info
Γρ. Λαμπράκη 20, Γλυφάδα, τηλ. 210 8985777, www.carpoworld.com. Άλλα καταστήματα carpo υπάρχουν στο Golden Hall στο Μαρούσι, στο Κολωνάκι (Κανάρη 6) και στο Ψυχικό (Δημητρίου Βασιλείου 1), ενώ το Λονδίνο μετρά πλέον δύο carpo (Picadilly & knightsbridge).

carpoglyfadal31

carpoglyfadal43