Οι γαλλικές boulangerie PAUL στην Αθήνα, τη Γλυφάδα και την Κηφισιά μόλις παρουσίασαν το νέο well-being μενού τους, με λαχταριστές και κυρίως υγιεινές προτάσεις για πρωινό και ενδιάμεσα σνακ.

Με σύνθημα τους «απόλαυση & διατροφική ισορροπία», οι νέες προτάσεις προάγουν την ευζωία, την ευεξία και την απόλαυση. Ξεκινώντας από το πρωί λοιπόν, το PAUL προτείνει λαχταριστά γιαούρτια και birchers από γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά σε δύο καινούριες γεύσεις: abricot framboise με compote βερίκοκο και φρέσκα βατόμουρα και το fruits rouges με compote κεράσι και φρέσκια φράουλα, βατόμουρο και μύρτιλο, συνδυασμένα με βρώμη ή granola με μίγμα δημητριακών.

11.PAUL_WELL-BEING_EAU DETOX_GALETTE_BIRCHER

Πολύ καλή επιλογή και η galette muesli, η ρυζογκοφρέτα με αμύγδαλο, σταφύλι, cranberries, μίγμα δημητριακών και μέλι, ενώ η φρουτοσαλάτα multifruits με φρέσκα φρούτα εποχής γίνεται εύκολα η νέα διατροφική σας εμμονή τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Για τους λάτρεις του ψωμιού πάλι, στη λίστα εντάσσεται η νέα baguette quinoa με τρίχρωμη βιολογική κινόα και το pain au lin με λιναρόσπορο σε σχήμα φόρμας. Εναλλακτική πρόταση στα κλασικά viennoiserie αποτελούν τα μπατόν ψωμιού με αλεύρι ολικής αλέσεως. Από το μενού δεν λείπουν και κάποιες δροσερές σαλάτες σε νέες γεύσεις, καθώς και λαχταριστά σάντουιτς.

13.PAUL_WELL-BEING_SW & SALADES_CREVETTES_HARICOTS

Όσο για τα δροσερά ροφήματα, ετοιμάζουν smoothies πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όπως το vert με αγγούρι, πράσινο μήλο, χυμό κόκκινου μήλου και λεμονιού, αβοκάντο, σπανάκι, ginger και μαϊντανό και το coco με φράουλα, γάλα καρύδας, κόκκινο μήλο, μπανάνα, ανανά και μείγμα δημητριακών. Για έξτρα ενυδάτωση εκ των έσω, το PAUL καινοτομεί με το eau detox -φιλτραρισμένο και αρωματισμένο νερό σε συνδυασμούς από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

info
Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, τηλ. 210 3632352 / Πλατεία Εσπερίδων & Κύπρου 70, Γλυφάδα, τηλ. 210 8947169 / Λεβίδου 4, Κηφισιά, τηλ. 210 8084288.