Δεν χρειάζεται πια να ανεβαίνουμε από το κέντρο στο Βορρά για ν’ απολαύσουμε το αγαπημένο μας cheesecake. Το ζαχαροπλαστείο “Κυβέλη” άνοιξε και στο Κολωνάκι!

Μετά το Πολύγωνο και τα Βριλήσσια, το γνωστό ζαχαροπλαστείο βάλθηκε να γλυκάνει και το κέντρο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Καψάλη 3 στο Κολωνάκι και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα γλυκά που μας έκαναν τόσα χρόνια να παραμιλάμε. Το απολαυστικό cheesecake, που εδώ βρίσκουμε σε ποικιλία γεύσεων -oreo, toffee-caramel, λεμόνι, σοκολάτα, πραλίνα και βύσσινο-, σπιτικές μηλόπιτες, κέικ, πάστα φλώρα, αλλά και αλμυρές νοστιμιές, που φτιάχνονται από αγνά υλικά εδώ και 15 χρόνια.  Τότε που η Κυβέλη άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στα Βριλήσσια και χάρισε στους λάτρεις του cheesecake «τον δικό τους παράδεισο». Ακολούθησε ένα μεγάλο εργαστήριο και κατάστημα στο Πολύγωνο και τώρα το κατάστημα του Κολωνακίου.

Lemon pie

Cheesecake toffee-caramel

Στο κατάστημα του Κολωνακίου θα βρείτε και την πρόσφατη χειμερινή αγάπη της Κυβέλης… Όλα τα τσιζκέικ της, τώρα και σε παγωτό, φτιαγμένα και αυτά από την ίδια.!

Ζαχαροπλαστείο Κυβέλη, Καψάλη 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 7232359, www.cheesecake.gr.