«Κάθε άτομο έχει δικαίωμα σε καλή υγεία και βέλτιστη ευεξία. Ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι προνόμιο, αλλά αναγκαιότητα για μια ισορροπημένη, πλήρης και ευτυχισμένη ζωή»! Με αυτές τις λέξεις εκφράζει η ομάδα του «ēthos» τη φιλοσοφία της, την ίδια στιγμή που θεωρεί όραμά της «το να σας βοηθήσουν να κάνετε τη μετάβαση σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής όσο πιο εύκολα εύκολα γίνεται, χρησιμοποιώντας αγνές μη επεξεργασμένες πρώτες ύλες».

Το «ēthos», λοιπόν, είναι μία καθαρά οικογενειακή προσπάθεια και ένα όνειρο αρκετών ετών, που πήρε σάρκα και οστά μέσα στο ομώνυμο κατάστημα, που βρίσκεται στο Σύνταγμα, και ξεχωρίζει -μεταξύ άλλων- για τις ζωγραφιές του που έχουν γίνει από τον Καλλιτέχνη Νίκο Τσουνάκα.

ethos-anoigma

Τι θα συναντήσει, όμως, κανείς εκεί; Το κύριο προϊόν είναι οι φρέσκοι οργανικοί χυμοί κρύας έκθλιψης, με φρούτα και λαχανικά, ιδανικοί για αποτοξίνωση αλλά και για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων. Oι χυμοί συνδυάζουν τα λαχανικά που δεν καταναλώνονται εύκολα με φρούτα και ρίζες. Για τους πιο μυημένους, υπάρχουν και Raw Πρωτεΐνες τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε στον χυμό σας ώστε να γίνει ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Πέρα από τους χυμούς, το κατάστημα προσφέρει το αυθεντικό Açai, το οποίο το προμηθεύονται παγωμένο και όχι σε σκόνη. Το Acai Berry είναι ένα μικρό σκούρο μωβ φρούτο που φύεται από αιώνες στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το μικρό αυτό φρούτο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Σε συνεργασία, επίσης, με την Ελληνική εταιρία Taf coffee, στο «ēthos» προσφέρεται Espresso Pianeta Rainforest Alliance, blend πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Rainforest Alliance.

ethos

Κι αν νομίζετε ότι τελειώσατε, κάνετε λάθος! Στο κατάστημα θα βρείτε ροφήματα τσαγιού, όπως το Macha Ninja το οποίο έχει 12 φορές τις θρεπτικές αξίες και μέχρι 137 φορές τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες οποιουδήποτε άλλου πράσινου τσαγιού, αλλά και healthy snacks τα οποία αλλάζουν ανά περιόδους!

info
Πετράκη 30, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3249945.

Δείτε επίσης:
Ο χυμός που σε κάνει Σούπερμαν και πού θα τον απολαύσεις