Όσοι ξέρουν από υγιεινή διατροφή γνωρίζουν πως το πιο θρεπτικό μέρος του αβγού είναι το ασπράδι, καθώς περιέχει πολλή πρωτεΐνη και έχει καλύτερη θρεπτική αξία από τον κρόκο. Γι’ αυτό και η εταιρία Αβγά Βλαχάκη δημιούργησε 3 νέα προϊόντα από ασπράδι για να πετύχεις όλους σου τους διατροφικούς στόχους!

Ασπράδι από 5 αβγά βρασμένα
Η πιο πρακτική λύση! Στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, μπορείς να βρεις το Ασπράδι από βρασμένα αβγά «Επιλογές Βλαχάκη» σε μία εύχρηστη συσκευασία. Το βρασμένο ασπράδι είναι παστεριωμένο και χωρίς συντηρητικά, έτοιμο για κατανάλωση! Μπορείς να το απολαύσεις σκέτο ή σε σαλάτες, σάντουιτς, τοστ και ό,τι άλλο φανταστείς!

Ασπράδι αβγού υγρό σε μπουκάλι
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε φαγητό, φτιάχνοντας μια εύκολη ομελέτα με 0% λιπαρά και 0% χοληστερόλη, ή στη ζαχαροπλαστική σε κέικ, μαρέγκα και μους.

Protein Smoohies
Θέλεις ένα δροσιστικό και υγιεινό ρόφημα; Ανακάλυψε το Protein Smoothie “Επιλογές Βλαχάκη» σε 2 γεύσεις : φράουλα και μήλο –βανίλια. Πρόκειται για ένα ρόφημα πλούσιο σε πρωτεΐνη, αφού κάθε συσκευασία περιέχει 12 ασπράδια αβγών, με 0% λιπαρά και 0% χοληστερόλη. Με φυσικό χυμό, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και με στέβια είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που γυμνάζεσαι ή για εσένα που τρέχεις ολημερίς για να τα προλάβεις όλα!