Η οικογένεια προϊόντων Sweet & Balance, της Γιώτης εμπλουτίζεται με τρεις μικρότερες και πρακτικές συσκευασίες flowpack των 35γρ., σε γεύσεις σοκολάτα bitter, σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα, για απόλαυση χωρίς ενοχές, παντού και πάντα.

Όλες οι σοκολάτες της σειράς Sweet & Balance, οι οποίες έχουν αποσπάσει το βραβείο Ανωτέρας Ποιότητας από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality Institute (iΤQi), σχεδιάστηκαν για όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να στερηθούν την απόλαυση του γλυκού, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή τους. Τώρα ειδικά, με τη μικρή και πρακτική συσκευασία, η λατρεμένη τους σοκολάτα μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους, κάθε στιγμή που επιθυμούν κάτι γλυκό, καθώς μεταφέρεται πιο εύκολα στην τσάντα, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο ταξίδι και αλλού. Έτσι, θα την απολαμβάνουν παντού και πάντα, χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Logo

Οι σοκολατένιες επιλογές Sweet & Balance, όπως και όλα τα προϊόντα της οικογένειας περιέχουν γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia και όχι ζάχαρη. Έχουν περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά. Εμπεριέχουν φυτικές ίνες και έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από απουσία γλουτένης και λακτόζης. Όλα τα παραπάνω τις καθιστούν ιδανικές για όσους αποζητούν μία ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερήσεις.

Αναζητήστε τις νέες σοκολάτες στα ράφια των super market, μαζί με τα ήδη γνωστά και αγαπημένα προϊόντα Sweet & Balance, καθώς και σε μικρότερα σημεία πώλησης.

Περισσότερα προϊόντα, ιδέες και συνταγές στο www.sweetandbalance.gr