Για περισσότερα από 45 χρόνια τώρα, ο Μπάρμπα Στάθης καλλιεργεί τα λαχανικά του στην ελληνική γη σε συνεργασία με εγκεκριμένους παραγωγούς, εφαρμόζοντας ένα σύστημα Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης. Έτσι, ελέγχει πλήρως όλα τα στάδια της καλλιέργειας, από τη σπορά ως τη συγκομιδή και φέρνει στο πιάτο μας λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν.

bamies-extra-450g_PATH

Τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης συλλέγονται την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και καταψύχονται άμεσα, σφραγίζοντας όλη τη φρεσκάδα, τις βιταμίνες και τη γεύση τους. Έχοντας ένα σακουλάκι με το αγαπημένο σου λαχανικό στην κατάψυξη μπορείς ανά πάσα στιγμή να φτιάξεις την αγαπημένη σου συνταγή και να κάνεις με αυτό ένα σωρό νόστιμους και θρεπτικούς συνδυασμούς.

fasolakia-platia-450g

Η διαδικασία της κατάψυξης αποτελεί ιδανική μέθοδο για να διατηρηθεί ένα λαχανικό αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χάσει την ποιότητα, τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Έτσι, ο Μπάρμπα Στάθης μάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λαχανικών όλο το χρόνο -αρακά, μπάμιες, φασολάκια, σπανάκι, μπρόκολο, αγκινάρες, καλαμπόκι, φασόλια χάντρες, ραδίκια, κρεμμυδάκια, πράσο, μανιτάρια, πατάτες, κ.ά.- δίνοντας τη δυνατότητα σε όλη την ελληνική οικογένεια να απολαμβάνει αγαπημένα φαγητά καθημερινά. Κάθε μέρα μια νόστιμη και θρεπτική ιδέα με λαχανικά στο πιάτο μας!