Η εκθαμβωτική ηθοποιός είναι από τις προσωπικότητες που φημίζεται, όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για το γεγονός ότι διαθέτει ένα απίστευτο κορμί… Ποια όμως είναι τα μυστικά για να διατηρήσει αυτή την άψογη σιλουέτα;

Η 37χρονη καλλονή έχει χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο fit σώματα της showbiz και η κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο συζήτησης. Σίγουρα, όμως, αυτό δεν αποδίδεται μόνο στα “τυχερά” της γονίδια, αλλά και στις καθημερινές της συνήθειες… Πρόσφατα μάλιστα εξέδωσε και βιβλίο, στο οποίο περιγράφει στους θαυμαστές της κάποιες από αυτές.

Πρωινό; Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω!
Παρόλο που οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, για την Kate Hudson είναι το πιο περιττό! “Δεν είμαι από αυτούς που ξυπνούν πεινασμένοι”, λέει η ίδια και συμπληρώνει: “Έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώω πρωινό δεν πεινάω μέσα στην ημέρα, όμως τρώω περισσότερο το βράδυ”. Έτσι, τα περισσότερα πρωινά ξεκινά τη μέρα της πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ και ένα ποτήρι πράσινο χυμό. Συνεχίζει με άσκηση- που περιλαμβάνει από ποδηλασία και τρέξιμο μέχρι πιλάτες ή κάποιο από τα “συστήματα” της διάσημης γυμνάστριας Tracy Anderson- ενώ στη συνέχεια απολαμβάνει κάποιο πρωτεϊνικό shake για να αποκατασταθούν οι απώλειες του οργανισμού της από τη γυμναστική.

shutterstock_148900217

Δίαιτα σαν ένα “χημικό πείραμα”
Οι αλκαλικές τροφές είναι το ατού της δίαιτας, που ακολουθεί, πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγει κατηγορηματικά τις όξινες τροφές, ενώ το 60-80% των θερμίδων που λαμβάνει σε ημερήσια βάση προέρχονται από τόφου, ξηρούς καρπούς, φρούτα και λαχανικά. Η ίδια έχει αποκαλέσει το ανθρώπινο σώμα ένα “τεράστιο χημικό πείραμα” αποφεύγοντας την κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών και τροφών με γλουτένη, ενώ στη διατροφή της περιορίζει και την πρόσληψη ζάχαρης.

shutterstock_160935197

Διατροφή όχι 100%… καθαρή!
Μετά το πρωτεϊνικό της shake, η Hudson φτιάχνει πάντα σαλάτα, ενώ ένα απογευματινό σνακ προηγείται του δείπνου, το οποίο συνήθως έχει φυτική βάση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε: “δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έφαγα μπριζόλα”… Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποκλείσει εντελώς από τη ζωή της και κάποιες “παρασπονδίες”, αφού- σαν άνθρωπος κι αυτή- υποκύπτει στην απόλαυση ενός καλού γεύματος σε εστιατόριο μία φορά την εβδομάδα χωρίς δεύτερη σκέψη αδιαφορώντας για το αν είναι υγιεινό ή όχι αυτό που θα επιλέξει. Όσο για τις δύο αγαπημένες “ένοχες” επιλογές της, δεν είναι άλλες από πίτσα Χαβάη και μακαρονάδα Mac&Cheese με ζυμαρικά χωρίς γλουτένη.

Καφές, καφές και πάλι καφές
Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο instagram θα εντοπίσεις και τη μεγάλη της αδυναμία, που δεν είναι άλλη από τον καφέ. Ξεκινά τη μέρα της απαραίτητα με καφέ, ενώ ενίοτε πίνει άλλο ένα φλιτζάνι και το απόγευμα.