Το φαγητό είναι πάθος και έρωτας. Αν τώρα σου το μαγειρεύει και ένας κούκλος σεφ με τέλειο κορμί, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα! Την εποχή των social media οι σεφ δεν διστάζουν να μας δείξουν κάτι περισσότερο από τις μαγειρικές τους ικανότητες και εμείς, δεν χάνουμε χρόνο να τους απολαύσουμε. Ιδού λοιπόν οι πιο sexy σεφ που ανάβουν φωτιές στο Instagram και σίγουρα θέλεις να τους ακολουθείς -για να μαθαίνεις νέες συνταγές φυσικά!

Franco Noriega / Instagram: franconorhal
Ο Περουβιανός σεφ – μοντέλο – ιδιοκτήτης του εστιατορίου Baby Brasa στη Νέα Υόρκη έγινε διάσημος μαγειρεύοντας μόνο με τα εσώρουχα, όχι μόνο σε βίντεο στο internet αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. Στο λογαριασμό του στο Instragram πάλι, θα έχεις την ευκαιρία να τον θαυμάσεις σε διάφορες πόζες, μιας και είναι πολύ περήφανος για το σώμα του -αποτέλεσμα της ενασχόλησης του με την κολύμβηση- και ανάμεσα τους και κάποιες (λίγες) φωτογραφίες πιάτων του και βίντεο όπου μαγειρεύει φορώντας μόνο εσώρουχα και την ποδιά του!

https://www.instagram.com/p/BV4zX49g5XF/?taken-by=franconorhal

Rōze Traore / Instagram: rozewashere
Το πρωί μοντέλο το βράδυ σεφ! Ναι, ο Rōze Traore ασχολείται επαγγελματικά και με τα δύο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Όσον αφορά στο φαγητό πάντως, όπως δηλώνει και στο site του (chefroze.com) είναι τέχνη, γι αυτό και οι φωτογραφίες των πιάτων που ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram, φροντίζει να είναι όσο πιο καλοστημένες γίνεται. Και βέβαια, δεν στερεί από τους χιλιάδες followers του και δικές του φωτογραφίες τόσο στην κουζίνα όσο και από τις μέρες του ως μοντέλο.

Isaac Carew / Instagram: isaaccarew
Ένα ακόμη μοντέλο που αποφάσισε ότι η αγάπη του για το φαγητό δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στο να το απολαμβάνει αλλά και να το μαγειρεύει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Isaac Carew που λες, σπάει το Instagram με τα απίστευτα λαχταριστά πιάτα του αλλά και τις δικές του φωτογραφίες όπου συχνά μαγειρεύει ξεχνώντας να φορέσει μπλούζα ή να κουμπώσει το πουκάμισο του. Δε μας χάλασε! Επίσης, αυτή την περίοδο ετοιμάζει και το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής.

https://www.instagram.com/p/BW-UeLonWk9/?taken-by=isaaccarew

Adam Kenworthy / Instagram: adamkenworthy
Είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής και των σπορ και ένας από τους πιο όμορφους σεφ που έχουμε δει -καθόλου τυχαίο που στο Instagram μόνο τον ακολουθούν περισσότεροι από 81.000 χρήστες, που απολαμβάνουν καθημερινά πολύχρωμες φωτογραφίες υγιεινών πιάτων με αβοκάντο, λαχανικά και άλλα υλικά, ανάλογα με την εποχικότητα. Ανάμεσα τους και τα δικά του βίντεο μαγειρικής και δικές του φωτογραφίες που συγκεντρώνουν χιλιάδες καρδούλες.

Cesar Casier / Instagram: cesar_casier
Μπορεί να είναι πιο διάσημος για την καριέρα του ως μοντέλο, ωστόσο ο Cesar Casier έχει μεγάλο πάθος για την μαγειρική, κάνει γαστροτουρισμό και έχει γράψει και 2 βιβλία μαγειρικής, τα “Model Kitchen” και “Cesar’s Kitchen”. Ο Cesar Casier λοιπόν, μοιράζεται καθημερινά με τους σχεδόν 38.500 followers του στο Instragram, φωτογραφίες από τα αγαπημένα του υγιεινά πιάτα και φυσικά πολλές πολλές δικές του sexy πόζες.

https://www.instagram.com/p/BTBmPTIggrR/?taken-by=cesar_casier

Joe Wicks / Instagram: thebodycoach
Μη σε ξεγελάνε τα γυαλιά οράσεως που φοράει σε κάποιες φωτογραφίες, ο Joe Wicks είναι κάτι σαν τον Clark Kent που όταν έβγαζε τα γυαλιά του γινόταν o Superman! Με σχεδόν 2 εκατομμύρια followers στο Instagram λοιπόν και 4 βιβλία μαγειρικής που έχουν γίνει best sellers, ο σεφ – personal trainer (ναι έτσι απέκτησε αυτό το σώμα), είναι ιδιαίτερα διάσημος στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ έχει αναπτύξει και τη δική του μέθοδο “The Body Coach” συνδυάζοντας συμβουλές διατροφής και γυμναστικής.