«Από την οικογένειά μας για τη δική σας» είναι οι λέξεις που χωρούν όλη τη φιλοσοφία της Αλεξάνδρας Τσιαντή και της Τrinity Farm, αποδεικνύοντάς το και στην καθημερινότητα.

Σε έκταση 400 στρεμμάτων, σε μια πλαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων, υλοποιείται μια από τις πρώτες πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες σιτηρών και κηπευτικών στην Ελλάδα. Η Αλεξάνδρα, τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην Αθήνα για να επιστρέψει στη γη της, κάνοντας με την αδελφή της, Λίνα, το όραμά τους πράξη. Αξιοποιούν τη δυναμική της γης για προσφορά με βάση τη σύσταση και το μικροκλίμα της, με τις ελάχιστες δυνατές εξωτερικές παρεμβάσεις.

Το προϊόν της προσπάθειας τους βρίσκεται σε συσκευασίες με την ετικέτα Trinity Farm, ενώ τα προϊόντα τους παράγονται χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα και υπό την επιτήρηση της ΔΗΩ και της Demeter International για τη βιολογική και τη βιοδυναμική γεωργία αντίστοιχα. Στα καλούδια της φάρμας συγκαταλέγονται το καρότο και το αλεύρι ολικής, η πατάτα ποικιλίας Spunda, αλλά και τα βιολογικά ρεβίθια και η φακή, οι χυλοπίτες και το κουσκούς.

info
www.thetrinityfarm.gr