To Olivemagazine.gr και οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σου κάνουν δώρο το βιβλίο της Χριστίνας Θεοχάρη «Η γεύση των ζωδίων»! Θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα το κερδίσουν; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα της συγγραφέως στο facebook

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 11/12/2017 έως και 17/12/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 18/12/2017 στις 15.00.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πόσο επηρεάζει το ζώδιό μας τη γευστική μας παλέτα; Είναι η αδυναμία μας στα γλυκά ή στα αλμυρά συνδεδεμένη με το ζώδιο, τη Σελήνη ή/και τον ωροσκόπο μας; Οι απαντήσεις στο νέο βιβλίο “Η γεύση των ζωδίων”, της Χριστίνας Θεοχάρη. Η γεύση των ζωδίων, είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο που συνδυάζει τη μαγειρική με την αστρολογία. Πρωτότυπες και ψαγμένες συνταγές, tips για το τι προτιμάει ή πώς συμπεριφέρεται στην κουζίνα κάθε ζώδιο, χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο αγαπημένα και ωφέλιμα βότανα και μπαχαρικά και πολλά άλλα θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των άστρων και της γεύσης!

Η Χριστίνα Δ. Θεοχάρη έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Εργάζεται ως υπεύθυνη εκδόσεων, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και μεταφράστρια από το 2000. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μαγειρική και την αστρολογία.

info
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (www.minoas.gr)