To Olivemagazine.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα designisthis.com σου κάνουν δώρο υπέροχα τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την κουζίνα σου! Θέλεις να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα τα κερδίσουν; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 25/1/2017 έως και 1/2/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.00.

Οι 5 νικητές θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

61j3wFn59TL
Μπολ Φαγητού Lunch Bowl – black+blum: Ένα πρακτικό δοχείο φαγητού με εργονομικό σχήμα και υδατοστεγές καπάκι, με πολύ χώρο για το μεσημεριανό σας γεύμα στη δουλειά ή στο σχολείο. Τα υλικά του είναι ασφαλή για επαφή με τρόφιμα, χωρίς τοξικό BPA και ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

salad_servers_tongs_black_blum_4_
Κουτάλες Σερβιρίσματος / Λαβίδα Forminimal – Black+Blum (Χ 2): Οι μοντέρνες κουτάλες σερβιρίσματος της Forminimal από μπαμπού, είναι ιδανικες για σερβίρισμα σαλάτας ή ως λαβίδα για άλλα τρόφιμα. Οι δύο χωριστές κουτάλες ενώνονται με τις ειδικές σχισμές στην κορυφή και σχηματίζουν μια εργονομική λαβίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα χέρι.

XD_design_alyvuogiu_aliejaus_ir_sojos_padazo_dozatorius-(4)-1000x1000
Σετ για Λάδι και Ξύδι Orbit – XD Design: Το σετ για λάδι και ξύδι Orbit είναι ένα κομψό γυάλινο σετ σερβιρίσματος λαδιού και ξυδιού με ιδιαίτερα εντυπωσιακό design από την XD Design. Σε δύο ομόκεντρες σφαίρες, το Orbit φιλοξενεί το λάδι και το ξύδι μαζί και κάνει εύκολη την προετοιμασία των εδεσμάτων στην κουζίνα και το τραπέζι σας. Επίσης διαθέτει και μία κομψή ξύλινη βάση η οποία είναι βαμμένη μαύρη για να ταιριάζει με τα πλαστικά πώματα των σφαιρικών δοχείων.

176693-cognac-glasses-b1_1
Ποτήρια Κονιάκ Relax (Σετ των 2) – Final Touch: Τα ποτήρια κονιάκ (σετ των 2) της Final Touch συνδυάζουν μοναδικό design και εργονομία προσφέροντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης στους λάτρεις του κονιάκ. Το σχήμα του ποτηριού είναι ειδικά σχεδιασμένο ούτως ώστε να εφαρμόζει στην παλάμη και να θερμαίνεται με ήπιο τρόπο το κονιάκ. Η στένωση του ποτηριού προς το χείλος επιτρέπει στα αρώματα του κονιάκ να παραμένουν ζωντανά και να αναδύονται όταν φέρνετε το ποτήρι κοντά σας ανακινώντας το ποτό.

shop-front
Λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα designisthis.com
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό e-shop με αντικείμενα Design. Ένα site που συνεχώς ανανεώνεται και προσφέρει σπάνια και πρωτότυπα κομμάτια, που δύσκολα βρίσκει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα. Ανακαλύψτε διακοσμητικά, έπιπλα, φωτιστικά, ρολόγια, είδη κουζίνας, αξεσουάρ μόδας και μοναδικά δώρα υψηλής αισθητικής.