To Olivemagazine.gr και οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σου κάνουν δώρο το πιο νόστιμο ημερολόγιο του 2017! Θέλεις να είσαι ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν το νέο ημερολόγιο της αγαπημένης σεφ Ντίνας Νικολάου “Κάθε μήνα Ελλάδα”; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 7/12/2016 έως και 14/12/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 15/12/2016 στις 15.00.

nikolaou

Λίγα λόγια για το νέο ημερολόγιο “Κάθε μήνα Ελλάδα”
Ένα ημερολόγιο μαγειρικής με 48 συνταγές για όλη την οικογένεια, νόστιμες και εύκολες. Η αγαπημένη σεφ και συνεργάτιδα του Olive Ντίνα Νικολάου επέλεξε για κάθε μήνα του 2017 μια περιοχή -ή μια πόλη της Ελλάδας- για να συνοδεύσουμε γευστικά τις μέρες μας.

Συνταγές εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα που μας ξυπνούν μνήμες και μας ταξιδεύουν στην κουζίνα της γιαγιάς ή της μαμάς, δοσμένες με μια σύγχρονη εκδοχή. Σα να λέμε, Σπετζοφάι, Κεφτεδάκια με σύγκλινο Μάνης, Πίτσα με σαλάμι Λευκάδας και πιπεριές Φλωρίνης ή Ξανθιώτικες καριόκες…

Στο ημερολόγιο περιλαμβάνονται συνταγές από τις παρακάτω περιοχές: Θράκη, Λακωνία, Μαγνησία, Κέρκυρα, Λήμνος, Σίφνος, Λευκάδα, Κρήτη, Καρπενήσι, Ιωάννινα, Σύρος, Λαμία.

info
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (www.minoas.gr)

nikolaou-hmerologio