Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης (22 Φεβρουαρίου), σας έχουμε μια ανακάλυψη που θα βάλει πολλούς από εσάς σε τροχιά αναθεώρησης των πραγμάτων και -ίσως- σε τροχιά πιο θετικών σκέψεων!

Το νερό, το πολυτιμότερο στοιχείο της φύσης, συνυφασμένο με την ίδια τη ζωή, αποδεικνύεται επιστημονικά πλέον ότι είναι ζωντανός οργανισμός και, μάλιστα, ότι ανταποκρίνεται στα ανθρώπινα συναισθήματα, τη μουσική, τις εικόνες, ακόμα και σε κάθε είδους σκέψη!

masaru-emoto

Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto, μετά από έρευνα, κατάφερε να αποδείξει ότι το νερό είναι ζωντανή οντότητα και ανταποκρίνεται όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες. Συνειδητά! Επιστρατεύοντας, λοιπόν, ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερεύνησε τις αλλαγές που συμβαίνουν στη δομή του νερού μετά από ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις, ενώ αποτύπωσε φωτογραφικά αυτές τις αλλαγές!

Το νερό, λοιπόν, αντιδρά και η δομή του αλλάζει όταν του μιλάς για αγάπη, ειρήνη, όταν ακούει Μότσαρτ, όταν υποφέρει από ρύπανση. Επίσης, εμφανίζει διαφορετικό «πρόσωπο» στην πόλη ή την ύπαιθρο, μετά από διαλογισμό και προσευχή ή μετά από απειλές, εχθρικότητα και αρνητισμό!

Heres-Why-You-Should-Convert-Your-Music-To-432-hz-Water-Memory

Οι προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Ιάπωνα επιστήμονα Εμότο είναι τουλάχιστον τεράστιες αν αναλογιστεί κανείς ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 60% περίπου από νερό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αν το νερό είναι στα αλήθεια ζωντανό, και έχει την καταπληκτική ικανότητα να αισθάνεται, να σκέφτεται και να αντιδρά συνειδητά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε θα πρέπει να στοχαστούμε λίγο βαθύτερα τα ζητήματα που αφορούν το σύμπαν, να ξαναδούμε τη φύση μέσα από ένα νέο πρίσμα, ακόμα πιο ευρύ και -γιατί όχι- πιο πνευματικό… Το μήνυμα του Dr. Emoto προς εμάς; Η πραγματική δύναμη του νερού είναι μέσα μας!

Δείτε εδώ ένα εκπληκτικό βίντεο με τις αλλαγές που συμβαίνουν στους κρυστάλλους του νερού μετά από θετικά ή αρνητικά μηνύματα όπως «σε ευχαριστώ» και «αγάπη» ή «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω»…