Μπορεί στο φετινό Final Four της Euroleague να μην κατάφερε να περάσει καμία ελληνική ομάδα, αλλά σαν γνήσιος οπαδός δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρακολουθήσεις τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες. Και επειδή αγώνας χωρίς τα ανάλογα μεζεδάκια δε γίνεται, σου ετοιμάσαμε μία λίστα με τα απαραίτητα, είτε τα πάρεις έτοιμα είτε τα ετοιμάσεις για εσένα και την παρέα σου.

Από που θα παραγγείλεις τα καλύτερα

Θέλεις σουβλάκι; Τσέκαρε τη λίστα με τα 10+1 σημεία στην Αθήνα για πραγματικά καλό σουβλάκι, βρες ποιο είναι κοντά σου και αναλόγως παράγγειλε delivery ή πέρνα από εκεί για take away.

Αν πάλι η φάση είναι τυλιχτό, σου έχουμε το top 10 του γύρου (μετά από ενδελεχές taste drive).

souvlaki-anoigma

Σπιτικοί μεζέδες για πρωταθλητές

Κοτόπουλο σουβλάκι ανατολίτικο
Αρωματισμένο με ανατολίτικα μπαχαρικά και σερβιρισμένο σε πίτα, με μια ωραία σάλτσα ταχινιού.

Γύρος στη λαδόκολλα
Θέλεις ένα ωραίο μεζέ για τη μπίρα; Ο γύρος είναι ό,τι πρέπει. Δεν θα τον πάρεις έτοιμο όμως, θα τον ετοιμάσεις με τα χεράκια σου και θα σου αρέσει πολύ.

Μπιφτέκια σουβλάκι γεμιστά με καπνιστό τυρί
Διαφορετικά και πολύ γευστικά σουβλάκια με ζουμερά μπιφτέκια γεμιστά με τυρί και τυλιγμένα με μπέικον. Ιδανικό συνοδευτικό για τα μπιφτέκια, ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα.

Εναλλακτικό hot dog με γιαούρτι και αβγό σε πίτα
Ένα από τα πιο δημοφιλή “βρώμικα” μάς συστήνεται σε μία πεντανόστιμη, λίγο διαφορετική εκδοχή.

Φτιάχνουμε σπιτικό γύρο κοτόπουλο
Γίνεται εύκολα και τον εμπιστεύεσαι γιατί τον φτιάχνεις εσύ με το καλύτερο κρέας.

Σάντουιτς με χωριάτικο λουκάνικο και ζεστή λαχανοσαλάτα
Λαχταριστό σάντουιτς, μπουκιά και άρωμα Ελλάδας! Η ζεστή λαχανοσαλάτα και η μουστάρδα είναι από τα καλύτερα συνοδευτικά για τα λουκάνικα.

Πίτα–πίτσα αστραπή με παστουρμά
Όσοι αγαπούν τον παστουρμά θα λατρέψουν αυτές τις μικρές πίτσες που ετοιμάζονται πολύ εύκολα και είναι πλούσιες σε αρώματα και γεύση.