Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζουμερό μπέργκερ; Πόσο μάλλον όταν είναι και σπιτικό! Απ’ ότι έχεις ήδη καταλάβει, το σπορ το τιμάμε δεόντως. Βάλε στο ψυγείο την μπίρα να παγώνει λοιπόν και διάλεξε ποια από τις παρακάτω #foodporn προτάσεις σου ταιριάζει καλύτερα. Στην κουζίνα ολοταχώς!

AMERICAN-BURGER

Μπέργκερ κλασικό
Εντάξει, το κλασικό είναι σταθερή αξία. Απόλαυσέ το λοιπόν χωρίς πολλά πολλά. Ρίξε δίπλα και μια τηγανιά πατάτες και είσαι πλήρης.

BURGER-GALOPOYLAS

Μυρωδάτα μπέργκερ γαλοπόυλας με κάρι
Η Tina Webb μάς φτιάχνει μπέργκερ σε μία από τις πιο αρωματικές εκδοχές του. Αξίζει να τη δοκιμάσεις!

BURGER

Μπέργκερ σπιτικά
Ε, ναι, όλα αυτά μόνοι σας θα τα φτιάξετε, με τα χεράκια σας γιατί εξάλλου, το’ χουμε πει, το σπιτικό έχει άλλη χάρη. Προτιμήστε να φτιάξετε και μια ωραία σπιτική σάλτσα για να τα συνοδεύσετε, με καλής ποιότητας υλικά. Εγγυημένα θα αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.

 

ANOIGMA-CHEESEBURGER-ME-PIKLES

Cheeseburgers με αγγουράκι τουρσί
Αφού θα την κάνεις που θα την κάνεις την αμαρτία, τουλάχιστον να την ευχαριστηθείς. Βάλε τη σχάρα ή το αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί καλά, ρίξε πάνω τα μπιφτέκια αλλά πρόσεξε μην τα παραψήσεις για να παραμείνουν ζουμερά. Βάλε και το τυράκι τους από πάνω να λιώσει καλά και voila!

mageir

Burger με φαλάφελ και τζατζίκι φέτας
Οι διάσημοι ανατολίτικοι ρεβιθοκεφτέδες γίνονται και εξαιρετικό burger. Σερβίρονται σε ελαφρώς ψημένα στρογγυλά ψωμάκια, γαρνιρισμένοι με άφθονο αρωματικό τζατζίκι φέτας και ενθουσιάζουν τους πάντες με τη νοστιμιά τους. Το έχουμε και σε video!

MESOGEIAKO-BURGER-anoigma

Μεσογειακά μπέργκερ με μπιφτέκι από ρεβίθια και μελιτζάνες
Μία ακόμα ελαφριά. “στιλάτη” και αρκετά διαφορετική πρόταση από την Tina Webb. Με όσπρια και λαχανικά να αντικαθιστούν το κρέας, αυτά τα αρωματικά μπέργκερ σίγουρα δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα κλασικά… Για δες!

burger-psi2-1olivemgazinegr

Μπέργκερ σαν κοτοσαλάτα
Επί της ουσίας πρόκειται για ανάλαφρη κοτοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι του μπέργκερ. Μια χαρά!

psomakia-gia-burger

Εννοείται ότι όλα στο μενού θα είναι σπιτικά, οπότε δες και μια ωραία συνταγή για ψωμάκια του μπέργκερ.