Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένουν το τρίτο τους παιδί, ενώ διέρρευσε και η πληροφορία ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο». Αυτή που όμως δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένη τώρα τελευταία με την όλη εγκυμοσύνη είναι η Κέιτ, η οποία αν και ανυπομονεί να πάρει στα χέρια το μικρό της, δεν βλέπει την ώρα να ξεφορτωθεί τις επίπονες και εκνευριστικές πρωινές ναυτίες που την ταλαιπωρούν εδώ και μερικές βδομάδες.

kate2

Προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα η Δούκισσα έχει ενσωματώσει πολύ τζίντζερ στη διατροφή της, όπως τη συμβούλευσαν γιατροί και συγγενείς, χωρίς να δει όμως κανένα αποτέλεσμα. Μιλώντας σε καλεσμένους στην φιλανθρωπική εκδήλωση και τελετή απονομής βραβείων για το Metropolitan & City Police Orphans Fund στο Guildhall του Λονδίνου την περασμένη Τετάρτη, ο Ουίλιαμ είπε βέβαια πως η Κέιτ “νιώθει καλύτερα”. Η 98χρονη φιλάνθρωπος, Άιρις Όρρελλ, συμβούλεψε τον Πρίγκιπα να δώσει στην σύζυγό του ξερά μπισκότα, καθώς αυτά ήταν που βοήθησαν την ίδια με τις ναυτίες της όταν ήταν έγκυος. Ο Ουίλιαμ είπε ότι το είχαν δοκιμάσει, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. “Μπισκότα με τζίντζερ”, είπε, “αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά το τζίντζερ για να τη σταματήσει (τη ναυτία). Τα έχουμε κάνει όλα αυτά”, πρόσθεσε. Δύσμοιρη Κέιτ…

kate4

Ελπίζουμε πάντως η Δούκισσα να αισθανθεί σύντομα καλύτερα, γιατί τον επόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί η πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της τρίτης της εγκυμοσύνης. Το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει επιβεβαιώσει ότι θα παρευρεθεί στην δεξίωση για την παγκόσμια ημέρα υγείας μαζί με τον Ουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 10 Οκτωβρίου.