Ενώ η Έμμα Στόουν έχει αυξήσει δραματικά τις θερμίδες της για να προετοιμαστεί για τη νέα της ταινία, φήμες θέλουν τον δύσμοιρο Ντάνιελ Ράντκλιφ να επιζεί με ένα μόνο αβγό την ημέρα για την επερχόμενη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

daniel3

Ο 28χρονος, ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από το sequel Χάρι Πότερ, στην ταινία Jungle πρόκειται να υποδυθεί τον Ισραηλινό τυχοδιώκτη, Yossi Ghinsberg, ο οποίος αποτελεί πραγματικό πρόσωπο και ο οποίος το 1981 αποκλείστηκε σε ένα αχαρτογράφητο τμήμα της ζούγκλας του Βολιβιανού Αμαζονίου για τρεις εβδομάδες. Επιβίωσε τρώγοντας φρούτα και κλέβοντας αβγά από τις φωλιές των πουλιών, χάνοντας έτσι 16 κιλά, καθώς η πείνα, οι ασθένειες και οι μολύνσεις αποδυνάμωσαν τον οργανισμό του.

daniel2

Μπορεί ο ηθοποιός να έχει αρνηθεί ότι ακολουθεί το ίδιο διαιτολόγιο για να προετοιμαστεί για το ρόλο του, ωστόσο και το δικό του δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα πλούσιο. “Έτρωγα μόνο ένα στήθος κοτόπουλου και μια μπάρα πρωτεΐνης για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, προκειμένου να δείχνω αδύνατος”, αποκάλυψε σε συνέντευξή του. Δεν παραλείπει όμως να τονίσει πως δεν πρόκειται για υγιή τρόπο να χάσει κανείς κιλά, προσπαθώντας να προστατέψει τους θαυμαστές του από τυχόν διατροφικές διαταραχές. “Δεν προτείνεται αυτός ο τρόπος αδυνατίσματος. Δεν είναι καθόλου ασφαλής. Ήταν απαίσιο αλλά άξιζε για τα γεύματα που έφαγα μετά”, εξηγεί.

daniel

Η απώλεια βάρους δεν ήταν όμως ο μόνος λόγος που ο Ντάνιελ ακολούθησε αυτήν τη διατροφή. “Θα ήταν περίεργο να υποδύομαι αυτόν τον τύπο που έχει αποκλειστεί στη ζούγκλα και ύστερα να πηγαίνω σπίτι και να τρώω για δείπνο μια υπέροχη μπριζόλα στο τέλος της ημέρας”, εξήγησε.