Είναι γνωστή για το καλλίγραμμο σώμα της και το πάθος της για τον υγιεινό τρόπο ζωής και γι’ αυτό δεν διστάζει πολλές φορές να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της συνταγές και συμβουλές για ευεξία και καλή υγεία. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία στα 48 της χρόνια δείχνει πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Ποιο είναι το μυστικό της;

vandi insta

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια υποστήριξε πως μετά το πρωινό, που δεν παραλείπει ποτέ, πίνει πάντα ένα συγκεκριμένο ρόφημα που τη βοηθά να αποτοξινώνει τον οργανισμό της. Ως «φάρμακο» του οργανισμού μας, όπως τους χαρακτήρισε η ίδια, θεωρεί τους φρέσκους και δροσερούς χυμούς από φρούτα και λαχανικά. Η τραγουδίστρια φωτογράφισε τον δικό της πράσινο χυμό, ανάρτησε την εικόνα στο προφίλ της και στην λεζάντα, έγραψε: «Σίγουρα οι περισσότεροι θα το ξέρετε ήδη αλλά που και που το ξεχνάμε! Βάλτε τους χυμούς από φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητα σας! Με ό, τι συνδυασμούς αγαπάτε! Είναι φάρμακο για τον οργανισμό μας! Ό,τι καλύτερο! Έτσι απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!».

vandi3

Αν εσύ όμως δεν ξέρεις από πού να πρωτοαρχίσεις και τι χυμούς να δοκιμάσεις, σου προτείνουμε εδώ τους αγαπημένους μας συνδυασμούς.