Η Κέιτ Μίντλεντον επισκέφθηκε το Κοινοτικό Κέντρο του Αγίου Λουκά στο Λονδίνο μαζί με τον Ουίλιαμ προκειμένου να βοηθήσουν στην προετοιμασία του επερχόμενου Commonwealth Big Lunch, ένα γεύμα δηλαδή που πρόκειται να απολαύσει όλη η γειτονιά. Εκεί αποκάλυψε και το αγαπημένο φαγητό του γιου και της κόρης της, το οποίο παραδόξως δεν είναι κάποιο γκουρμέ πιάτο, αλλά το αγαπημένο όλων των μικρών και μεγάλων παιδιών, η πίτσα.

«Έχω φτιάξει και με τον Γεώργιο και τη Σάρλοτ ζύμη για πίτσα», είπε πιο συγκεκριμένα η Κέιτ. «Το λατρεύουν γιατί μπορούν να λερώσουν τα χέρια τους», εξήγησε. Παρά την ακαταστασία που δημιουργείται, η ίδια είπε πως απολαμβάνει να μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά της. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως η πίτσα δεν είναι το αγαπημένο φαγητό μόνο των μικρών της οικογένειας, αλλά και του μπαμπά Ουίλιαμ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Μου αρέσουν πολλά φαγητά, τα κάρι, πολύ αγαπώ τα κάρι. Μου αρέσει και το ψάρι, μου αρέσει το ιταλικό, τα μακαρόνια και η πίτσα. Πολύ αγαπώ την πίτσα», είπε. «Δεν την φτιάχνω εγώ, αλλά τα παιδιά μου. Εγώ απλά την τρώω», είπε χαριτολογώντας.

royal

Αυτό ήταν το τελευταίο βασιλικό καθήκον της Δούκισσας του Κέιμπριτς, καθώς σύντομα ξεκινά η άδεια μητρότητάς της, καθώς με τον Ουίλιαμ περιμένουν το τρίτο τους παιδί τον Απρίλιο.