Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η απόλυτη σύγχρονη Σταχτοπούτα, αφού από «ταπεινή» ηθοποιός μεταμορφώθηκε το Σάββατο σε πραγματική πριγκίπισσα (Ο ακριβής τίτλος της είναι Δούκισσα του Σάσεξ) χάρη στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

markle

Όπως παρατηρήσαμε όλοι κατά τη γαμήλια τελετή, η Μέγκαν έχει πραγματικά εντυπωσιακή σιλουέτα, την οποία και ανέδειξε το νυφικό Givenchy και η τουαλέτα Stella McCartney που φόρεσε αργότερα στη δεξίωση. Δεν μπορούσαμε παρά να ψάξουμε τι ακριβώς τρώει κάθε μέρα και διατηρείται σε φόρμα:

markle2

Καθώς λατρεύει τους υδατάνθρακες, τις τηγανητές πατάτες και το κρασί, προσπαθεί να εξισορροπεί τις λιγούρες της με μια ιδιαίτερα ισορροπημένη διατροφή, χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. «Προσπαθώ να ακολουθώ μια vegan ή vegetarian διατροφή (ανάλογα τη διάθεσή μου) πέντε ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορώ να απολαμβάνω ότι θέλω τα σαββατοκύριακα, χωρίς να επηρεάζονται τα κιλά μου. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι γυμνάζομαι, οπότε ό,τι τρώω θα το “κάψω” με τη γυμναστική. Πιστεύω ότι δικαιούμαι να τρώω δύο φορές την εβδομάδα ό,τι θέλω, από την στιγμή που γυμνάζομαι», έχει πει σε συνέντευξή της.

markle

Η μέρα της ξεκινά με ένα smoothie με γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και με γεύση βανίλια, φρέσκα μύρτιλλα ή φράουλες ή μπανάνα. Το πρωινό αυτό αν και ελαφρύ και χαμηλό σε θερμίδες, περιέχει πληθώρα βιταμινών και μετάλλων που της δίνουν αρκετή ενέργεια για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της μέχρι το μεσημεριανό. Τότε συνήθως επιλέγει μια δροσερή πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί. Τη συνοδεύει με μια φέτα ψωμί και ένα ποτήρι ροζέ κρασί, στο οποίο έχει και αδυναμία.

meghan-markle-green-juice-500x367

Για να ικανοποιήσει την πείνα της μέχρι την ώρα του βραδινού, έχει πάντα μαζί της σνακ. Αγαπημένα της είναι το χούμους με καρότα, οι πράσινοι χυμοί και οι πουτίνγκες με σπόρους τσία. Το βραδινό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της. Απ’ ό, τι φαίνεται πρέπει να ενστερνίζεται τη μέθοδο carb backloading που πολλοί διατροφολόγοι προτείνουν και έτσι επιλέγει να τρώει ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, λατρεύει τα ζυμαρικά με θαλασσινά, τα οποία και συνοδεύει με ένα ποτήρι negroni, δηλαδή ένα κοκτέιλ με βερμούτ, campari και πορτοκάλι.

markle3

Ακόμα και όταν ταξιδεύει φροντίζει να μένει όσο μπορεί πιστή στο διατροφικό της πρόγραμμα. Έτσι επιλέγει γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Όταν βγαίνει έξω για πρωινό ή brunch συχνά επιλέγει αβγά ποσέ ή φρυγανισμένο ψωμί με αβοκάντο. Όπως και να έχει αποφεύγει τις υπερβολές και δεν τήν πιάνει τρέλα με το βάρος της. «Μου αρέσει πολύ το κρασί, τα κοκτέιλ με τεκίλα, το negroni, αλλά και το ουίσκι. Δεν είναι κακό να απολαμβάνεις ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου ποτό», έχει πει.

Δείτε ακόμα:
Τι κάνει η Μέγκαν Μαρκλ για να διατηρεί τη -βασιλική- γραμμή της;