Για όλους εμάς η Lady Gaga είναι μια μυστηριώδης ύπαρξη, που τη μια φοράει μπριζόλες στο κόκκινο χαλί, την άλλη πανάκριβες τουαλέτες και την άλλη βγαίνει σχεδόν γυμνή. Για τη σεφ της, Bo O’Connor, όμως, είναι απλά η Stephani Germanotta, η φίλη της από το σχολείο και το αφεντικό της. Όπως μπορείς να καταλάβεις, λοιπόν, οι δύο γυναίκες έχουν μια πολύ στενή σχέση, με αποτέλεσμα η πρώτη να ξέρει τα πάντα όχι μόνο για τη διατροφή της εκκεντρικής τραγουδίστριας, αλλά και για τις παραξενιές της. Για όλα αυτά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της και εμείς ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις διατροφικές παραξενιές της διάσημης σταρ…

1. Δεν ενδίδει ποτέ στις λιγούρες της για πρόχειρο φαγητό
Εάν λαχταρήσει μπέργκερ με τηγανητές πατάτες, για παράδειγμα, δεν πρόκειται ποτέ να πάει στο κοντινότερο ταχυφαγείο. Αντίθετα, η σεφ της θα της προετοιμάσει μια πιο υγιεινή εκδοχή του συγκεκριμένου φαγητού, η οποία περιλαμβάνει μπιφτέκι γαλοπούλας με μπόλικα μπαχαρικά, ψωμί χωρίς γλουτένη και “τηγανητές” γλυκοπατάτες στο φούρνο. Έτσι, εκπληρώνεται η επιθυμία της για μπέργκερ, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες και λιπαρά.

gaga5

2. Τα τρόφιμα που έχει στη κουζίνα της είναι…φυσιολογικά (παραδόξως!)
Απλά και μόνο από την εκκεντρική της εμφάνιση και την μυστηριώδη αύρα που την περιβάλει θα περίμενε κανείς να τρώει…ιδιαίτερα τρόφιμα! Ωστόσο, στην κουζίνα της μπορεί κανείς να βρει τα εξής απλά: νερό, κομπούχα (ένα είδος ζυμομύκητα που αναπτύσσεται σε διάλυμα μαύρου ή πράσινου τσαγιού και ζάχαρης με τη βοήθεια «μαγιάς» και έχει πολλά θρεπτικά συστατικά), κρύο τσάι χωρίς ζάχαρη, ελληνικό γιαούρτι, βούτυρο αμυγδάλου και πολλά φρούτα και λαχανικά. Σύμφωνα με τη σεφ της, μάλιστα, τα αγαπημένα της είναι η λαχανίδα, το τζίντζερ, τα λεμόνια και τα λάιμ.

3. Λατρεύει τα smoothies
Σύμφωνα με την Bo προτιμά τα smoothies από τους χυμούς, καθώς περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα φυτικών ινών. Συνήθως δεν προσθέτει αγελαδινό γάλα, αλλά νερό καρύδας, αφού προτιμά να είναι vegan.

gaga9

4. Σαλάτες κάθε μέρα, όλη μέρα
Η διάσημη τραγουδίστρια σίγουρα θα φάει μία ή δύο σαλάτες κατά τη διάρκεια της μέρας. Ωστόσο, δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τρώνε απλά μαρούλια. Της αρέσει να προσθέτει κινόα, γλυκοπατάτες και κάθε λογής λαχανικά στη σαλάτα της προκείμενου να την κάνει πιο χορταστική.

gaga7

5. Θέλει να έχει όλα τα γεύματα της εβδομάδας έτοιμα
Ο λόγος απλός: για να είναι σίγουρη ότι δεν θα κάνει κάποια ατασθαλία. Η σεφ της φροντίζει λοιπόν να προετοιμάζει τα γεύματα της εβδομάδας για την Lady Gaga και να πακετάρει πολλά γλυκά και αλμυρά σνακ για όταν αυτή βρίσκεται σε περιοδεία.

6. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα
Παραδόξως αυτό δεν μας εντυπωσιάζει, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας πως ο πατέρας της, Joe Germanotta, είναι ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου στο Μανχάταν με το όνομα Joanne Trattoria. “Είναι πολύ πιο καλή μαγείρισσα, απ’ ότι εγώ τραγουδίστρια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!”, είπε χαριτoλογώντας η Bo O’Connor για την Gaga.