Ο κόσμος έχει βουίξει για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, με όλα τα δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει Τύπο και διαδίκτυο να είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη που επιτέλους το «κακό παιδί του Μπάκιγχαμ» αποφάσισε να σοβαρευτεί και να ανοίξει σπίτι. Ο πιο χαρούμενος απ’ όλους φαίνεται να είναι όμως ο αδερφός του, Ουίλιαμ, και όχι για τους λόγους που ίσως φαντάζεσαι.

harry

Όταν τού ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για τον αρραβώνα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ είπε πως ελπίζει ο επικείμενος γάμος να σημαίνει πως ο αδερφός του θα πάψει να τού τρώει το φαγητό. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και για τους δύο, και τούς ευχόμαστε κάθε ευτυχία για αυτήν τη συναρπαστική στιγμή”, είπε. “Εγώ, προσωπικά, ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από το ψυγείο μου και ότι θα σταματήσει να τρώει το φαγητό μου, κάτι το οποίο κάνει τα τελευταία χρόνια”, συνέχισε προκαλώντας τα γέλια των δημοσιογράφων.

Ο Δούκας μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι υπερβολικός. Η εφημερίδα Newsweek σε αφιέρωμά της για τον πρίγκιπα Χάρι νωρίτερα τη φετινή χρονιά, αποκάλυψε ότι ο νεότερος εκ των βασιλικών αδερφών “συχνά επισκέπτεται το διαμέρισμα τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου η Κέιτ Μίντλεντον τού μαγειρεύει – το ψητό κοτόπουλο λέγεται ότι είναι το αγαπημένο του”.

harry2

Ελπίζουμε βέβαια αυτό να μην σημαίνει ότι τα αδέρφια θα συναντιούνται λιγότερο μετά τον επικείμενο γάμο τον Μάιο του 2018. Δύσκολο βέβαια κάτι τέτοιο να συμβεί αφού η Μέγκαν αναμένεται να μετακομίσει μαζί με τον Χάρι στο Νότιγχαμ Κόταζ, που βρίσκεται σε βασιλικό έδαφος.