Θυμάστε τον Ζακ Γαλιφιανάκη, τον πρωταγωνιστή των ταινιών The Hangover; Ε λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, έχει μείνει πια μισός!

zach-galifianakis-the-hangover-warner-bros-everett-030716

Ο ηθοποιός κατά τη διάκρεια των γυρισμάτων της ταινίας Hangover

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη μάχη του με τα παραπανίσια κιλά. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον Κόναν Ο’ Μπράιεν στις αρχές του 2016 είχε πει αστειευόμενος πως για να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά έκανε πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε το πραγματικό μυστικό του, που τον βοήθησε να αδυνατίσει: “Τείνω να μην τρώω φαγητό που διαφημίζεται στην τηλεόραση”, είπε. “Δεν κάνει να τρως γρήγορο φαγητό. Πρέπει να τρως δημητριακά ολικής αλέσεως και τέτοιου είδους πράγματα. Και θα πρέπει να ‘κόψεις’ τις πίτσες με σαντιγί”, συνέχισε. “Διαφωνώ απόλυτα”, απάντησε γελώντας ο παρουσιαστής.

24-baskets.w710.h473

O ηθοποιός φέτος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Baskets

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο 47χρονος ηθοποιός έχει χάσει περίπου 25-30 κιλά. Η προσπάθειά του να αδυνατίσει είχε γίνει αισθητή ήδη από το 2013, κάτι το οποίο, όπως είναι φυσικό, o Ο’ Μπράιεν είχε και τότε παρατηρήσει. “Δείχνεις εξαιρετικός!¨, τού είχε πει. “Σταμάτησα να πίνω αλκοόλ και απλά, κάπως, έχασα το βάρος”, είχε απαντήσει τότε ο Ζακ. “Έπινα πολύ βότκα και έτρωγα πολλά λουκάνικα. Πεντανόστιμα, αλλά κακά για εσένα”.

10062010_zach1

Το παρουσιαστικό του όμως δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει. Όπως έχε δηλώσει στον παρουσιαστή, έχουν αλλάξει και τα αστεία του. “Δεν λέω πια αστεία για χοντρούς. Δεν τα στοχεύω προς εμένα.”, είπε. “Τα λέω περισσότερο για, ξέρεις, κάποιον που ίσως είναι λίγο πιο παχύς, όπως ο Κρις Κρίστι (κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ)”, εξήγησε με χιούμορ.