Με βασιλική αίγλη αλλά και μια γερή δόση λάμψης Χόλιγουντ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ το περασμένο Σάββατο.

markle

Μπορεί τον παραμυθένιο γάμο να τον παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατών ανά τον κόσμο, ωστόσο το βραδινό πάρτι είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν μόνο λίγοι εκ των καλεσμένων, καθώς η λίστα των προσκεκλημένων ήταν πολύ μικρή και η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απαγορευμένη. Εκεί βέβαια φαίνεται ότι το ζευγάρι πραγματικά ξέδωσε παρέα με τους φίλους του, μεταξύ τους οι Τζόρτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Όπρα Γουίνφρεϊ, και Έλτον Τζον.

giphy

Αν και οικοδεσπότης της δεξίωσης στο οίκημα Φόγκμορ ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος, το νεόνυμφο ζευγάρι πρόσθεσε τις δικές του προσωπικές πινελιές σε αυτή, μετατρέποντάς τη σε ένα ξέφρενο πάρτι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό μάς κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Μέγκαν για χρόνια διατηρούσε ένα blog, The Tig (όνομα που εμπνεύστηκε από το αγαπημένο της κόκκινο κρασί Tignanello), στο οποίο έγραφε για καλό φαγητό και ταξίδια. Η Δούκισσα του Σάσεξ ξέρει να ζει και αυτό φάνηκε και από το φαγητό του γαμήλιου πάρτι. Μαλλί της γριάς, αλλά και «βρώμικα» μπέργκερ υπήρχαν σε αφθονία για να ικανοποιήσουν τις μεταμεσονύκτιες πείνες των 200 καλεσμένων. Μάλιστα σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα δύο γυναίκες παρέδωσαν ένα κιβώτιο με πίτσες μερικά λεπτά πριν ο κόσμος φτάσει στο χώρο του πάρτι.

000_15688H

Άλλες πηγές ανέφεραν, ακόμη, ότι προσφέρθηκε στους καλεσμένους κοκτέιλ με ρούμι και τζίντζερ, ως αναφορά στα κόκκινα μαλλιά του Χάρι. Και το όνομα αυτού: «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν». Ευφάνταστο και πραγματικά ξεκαρδιστικό. Εξίσου ιδιαίτερα ονόματα είχαν και τα καναπεδάκια, μερικά εκ των οποίων ονομάζονταν «Όταν η άνοιξη συναντά το καλοκαίρι».

Μετά από αυτό το πάρτι δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι το πιο αντισυμβατικό και επαναστατικό ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας.