Αμφιβάλλουμε ότι έτσι απέκτησε το σώμα που όλες αγαπήσαμε στην ταινία Magic Mike XXL star, αλλά όπως και να το κάνουμε για κάποιον που είναι γνωστός για τους κοιλιακούς και τα μπράτσα του, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έχει πολύ περίεργες διατροφικές συνήθειες.

giphy

Πρόσφατα αποκάλυψε στο Reddit τα αγαπημένα του φαγητά και πραγματικά συγκλονιστήκαμε, καθώς δεν περιείχαν ίχνος κινόα και κέιλ, όπως φανταζόμασταν. Το αγαπημένο του σάντουιτς είναι το κλασικό αμερικάνικο αγαπημένο peanut butter and jelly. «Ψωμί λευκό. Φυστικοβούτυρο– όχι τραγανό, κρεμώδες. Μαρμελάδα σταφυλιού -διπλή ποσότητα, περισσότερη από όση πιστεύεις ότι χωράει σε μια φέτα λευκού ψωμιού. Ξανά ψωμί και μερικά γαριδάκια χωμένα εκεί μέσα και είναι έτοιμο», γράφει χαρακτηριστικά. Αυτό θα πει cheat meal με τα όλα του! Λες αυτές οι ομολογουμένως ιδιαίτερες λιγούρες του να έκαναν την Τζίνα Ντιούαν να τον χωρίσει; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται…

channing2

Το συγκεκριμένο σάντουιτς μάλιστα είναι μάλιστα και από τα λίγα πράγματα που θα ήθελε να έχει μαζί του σε ένα ερημικό νησί. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε ότι θα ήθελε ένα μαγικό κοχύλι που να είναι πάντα γεμάτο με ουίσκι. Επίσης θα ήθελε ένα μαγικό φοίνικα που να κάνει πολύ σκιά και αντί για καρύδες να έχει από κάτω σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα και γαριδάκια.

gallery-1434724426-delish-channing-tatum-pizza-giphy

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσάνινγκ αγαπά το φαγητό και δεν το κρύβει. Έχει πει άλλωστε ότι εάν ήταν χοτ ντογκ και πεινούσε, δεν θα δίσταζε και θα έτρωγε τον εαυτό του! Αν και του αρέσει το fast food, δεν είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης με τις επιλογές του. Η αγαπημένη του πίτσα έχει απλά τυρί και πεπερόνι, ενώ η αγαπημένη του γεύση παγωτού είναι με κομματάκια ζύμης μπισκότου.

Όλα αυτά μάς αφήνουν με μία και μόνο απορία: Πώς διατηρεί αυτό το κορμί με όλο το junk food που τρώει; Τσάνινγκ, πες μας τα μυστικά σου!