Μισό λεπτό, ο Γκόρντον Ράμσεϊ δεν ήταν που πριν λίγο καιρό είχε κοροϊδέψει τους vegans και είχε προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο; Κι όμως ο διάσημος σεφ αποφάσισε να «προσηλυτιστεί» στον βιγκανισμό! Ο αθυρόστομος τηλεοπτικός σταρ έκανε την ανακοίνωσή του προ ημερών στο Twitter και ύστερα στο Instagram σοκάροντας όλους του τους ακόλουθους. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι δική του και ότι κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό του!

Going to give this vegan thing a try … Yes guys you heard that right. Gx

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Μπορεί να μην είπε ακριβώς με ποιον τρόπο σκοπεύει να αλλάξει τη διατροφή του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με τ’ αστέρια Michelin που έχει στη φαρέτρα του θα καταφέρει να δημιουργήσει πληθώρα γευστικών και εντυπωσιακών φυτικών πιάτων.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί celebrities έχουν γίνει πλέον χορτοφάγοι και vegans ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, αλλά και δίνοντας προσοχή στα ευρήματα νέων ερευνών. Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια δεν πιστεύουμε ότι ο συγκεκριμένος ξαφνικά αγχώθηκε για τα ζώα ή την υγεία του. Το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να τα κάνει για να προωθήσει τη νέα πιτσαρία που άνοιξε, η οποία όπως αποκάλυψε στο μενού θα έχει και αυστηρώς χορτοφαγικά πιάτα. Όπως και να έχει εμείς τον χειροκροτούμε για την αλλαγή που έκανε στη διατροφή του, εικονική ή πραγματική, και ελπίζουμε να τη διατηρήσει!