Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε με επαγγελματικό μακιγιάζ, μαλλί κομμωτηρίου και ακριβά ρούχα γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και δυσκολευόμαστε να πειστούμε πως πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz, είναι και άριστες μαγείρισσες.

Mυρτώ Αλικάκη
Η Μυρτώ Αλικάκη είναι δεινή μαγείρισσα και αυτό το αποδεικνύει συχνά στο Instagram, όπου ανεβάζει λαχταρστές φωτογραφίες από τις μαγειρικές της περιπέτειες.

menegaki

Ελένη Μενεγάκη
Η γνωστή παρουσιάστρια δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους θαυμαστές της και ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα, στιγμές από τη ζωή της με τα παιδιά της και τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μας έχει δείξει με περηφάνια τις δημιουργίες της στην κουζίνα, αφού είναι πολύ καλή μαγείρισσα και ετοιμάζει η ίδια καθημερινά τα γεύματα της οικογένειάς της.

skorda

Φαίη Σκορδά
Ως γλυκατζού, η Φαίη δοκιμάζει συχνά να φτιάχνει τα δικά της γλυκά σπίτι και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα τις αγαπημένες της συνταγές.

vandi

Δέσποινα Βανδή
Το κορμί της το ζηλεύουμε όλες. Μπορεί να γυμνάζεται κάθε μέρα και να ακολουθεί μια άκρως υγιεινή διατροφή, όμως, η Δέσποινα βρίσκει λίγο χρόνο στο φορτωμένο της πρόγραμμα, για να κλειστεί στην κουζίνα και να δημιουργήσει τα αγαπημένα της πιάτα. Ένα από αυτά είναι σίγουρα τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια.

stefanidou1

Τατιάνα Στεφανίδου
Η παρουσιάστρια μαγειρεύει καθημερινά για την οικογένειά της τον τελευταίο καιρό και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα μυστικά, ενώ την Πρωτοχρονιά ανέβασε φωτογραφίες από το γιορτινό τραπέζι της Παραμονής με τη γαλοπούλα που ετοίμασε η ίδια και με το ντεκόρ του τραπεζιού.

dorettaANOIGMA-

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πολλές φορές η Ντορέττα μοιράζεται φωτογραφίες από τις περιπέτειές της στην κουζίνα, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από κάποιους μήνες μάλιστα η παρουσιάστρια μαγείρεψε για τους γιους και τους φίλους της προκειμένου να δούνε το Euro.

synatsaki

Μαίρη Συνατσάκη
Η παρουσιάστρια εδώ και κάποιους μήνες έχει μετακομίσει στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει διακοσμήσει έτσι ώστε να ταιριάζει στο μοναδικό στιλ της. Ένα από τα αγαπημένα της δωμάτια είναι αυτό της κουζίνας το οποίο έχει διακοσμήσει με ταπετσαρία με φλαμίνγκο και στο οποίο δοκιμάζει πολλές από τις συνταγές του φίλου της Άκη Πετρετζίκη.

Xριστίνα Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα μπαίνει συχνά στην κουζίνα για να φτιάξει εύκολα, γρήγορα, αλλά κυρίως υγιεινά πιάτα, όπως pancakes με μπανάνα αντί για ζάχαρη και χυλό βρώμης, για εκείνη και το σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε επίσης
Τι τρώνε οι stars στο Instagram;