Μπορεί να έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ παραμένει η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Τρανή απόδειξη οι «μυστικές» επισκέψεις της στο The Hubb Community Kitchen, το οποίο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο Grenfell Tower, τον Ιούνιο του 2017.

Η Δούκισσα του Σάσεξ μαγείρεψε μαζί με τις γυναίκες μέλη της κοινότητας, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της για  το νέο βιβλίο μαγειρικής του Τhe Hubb Community Kitchen. Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν τόσο σε όσους έχουν πληγεί από τη φωτιά στο Grenfell Tower αλλά και σε άλλους ανθρώπους της κοινότητας που το έχουν ανάγκη.

Η Μέγκαν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την κουζίνα του The Hubb Community Kitchen, τον Ιανουάριο, ενώ πραγματοποίησε αρκετές κρυφές επισκέψεις – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- για να συναντήσει εθελοντές και να μάθει περισσότερα για το έργο τους. Η Δούκισσα του Σάσεξ βοήθησε την ομάδα να έρθει σε επαφή με έναν εκδότη και φρόντισε ώστε το Βασιλικό Ίδρυμα να τους παρέχει βοήθεια για νομικά και διοικητικά ζητήματα.

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Αγγλίας αυτήν την εβδομάδα.