Η Μαρία Κίτσου αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Η επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» ανέδειξε περισσότερο την ηθοποιό, που ήδη στο θέατρο μετρά δεκάδες επιτυχίες.

Πέρα όμως από το υποκριτικό της ταλέντο, η Μαρία συζητείται και για κάτι άλλο το τελευταίο διάστημα, που είναι η μεγάλη απώλεια κιλών. Η Μαρία επέστρεψε στην κυριολεξία μισή στα γυρίσματα του σήριαλ μετά την καραντίνα και φυσικά όλοι είναι εντυπωσιασμένοι με την ωραία αλλαγή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on

Η ίδια πρόσφατα σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει πώς είχε πάρει κάποια επιπλέον κιλά εξαιτίας μιας ορμονοθεραπείας, που ακολουθούσε. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει εντάξει την αερόβια γυμναστική στην καθημερινότητά της, ενώ η περίοδος της καραντίνας λειτούργησε βοηθητικά γι’ αυτήν. Την είχαμε δει και σε στόρι στο Instagram του συμπρωταγωνιστή της Δημήτρη Γκοτσόπουλου να γυμνάζεται.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) on

Συγκεκριμένα η Μαρία Κίτσου είχε πει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» τα εξής:

«Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανα μια ορμονοθεραπεία. Τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου». «Είσαι ο μόνος άνθρωπος που βλέπω εν μέσω καραντίνας και έχεις χάσει κιλά. Σου πάει η καραντίνα Μαρία Κίτσου», είχε σχολιάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε ακόμη:
Ο Σάκης Ρουβάς βγάζει βίντεο και μας δείχνει το πρωινό του

Η Αθηνά Οικονομάκου φτιάχνει κλασικό παστίτσιο

Η Δωροθέα Μερκούρη φτιάχνει χειροποίητα νιόκι υψηλού επιπέδου