Συνήθως οι φωτογραφίες των διασήμων στο γυμναστήριο μάς τραβούν την προσοχή λόγω των καλοσχηματισμένων κοιλιακών τους, των ειδυλλιακών τοπίων όπου κάνουν γιόγκα και των περιέργως αψεγάδιαστων χτενισμάτων τους ενώ λιώνουν στον ιδρώτα. Αυτή τη φορά όμως μια από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Μπλέικ Λάιβλι δίπλα στον προπονητή της Ντον Σαλαντίνο, μάς εντυπωσίασε χάρη στη λεζάντα που είχε γράψει η ηθοποιός: «Τελικά δεν μπορείς να χάσεις τα 28 κιλά που πήρες κατά την εγκυμοσύνη απλά σκρολάροντας στο Instagram, ενώ αναρωτιέσαι γιατί δεν μοιάζεις με μοντέλο για μαγιό. 10 μήνες για να πάρεις τα κιλά, 14 μήνες για να τα χάσεις. Νιώθω πολύ περήφανη». Πώς κατάφερε λοιπόν η άλλοτε Σερίνα του Gossip Girl να βρει και πάλι τη γραμμή της;

blake4

Δεν απαρνήθηκε την αγάπη της για το φαγητό
Όπως μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε από το λογαριασμό της στο Instagram, η Μπλέικ λατρεύει να μαγειρεύει και να φτιάχνει γλυκά. Ο προπονητής της λοιπόν προσπάθησε να μην τής στερήσει αυτήν τη χαρά, αλλά να τής δώσει να καταλάβει πώς μερικές φορές τα λιπαρά φαγητά επηρεάζουν τα επίπεδα ενέργειάς της. «Απολαμβάνει να τρώει νόστιμο φαγητό, όπως όλοι μας», είπε. Συνεχίζει να τρώει αυτά που τής αρέσουν, απλά τώρα ξέρει ότι πολλές φορές ένα κομμάτι τούρτας ή ένα μπισκότο αντί να τήν γεμίσει χαρά με τη γεύση του, θα τής ρίξει την ενέργεια εξαιτίας των συστατικών του.

blake5

Ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να περιέχει το πιάτο της
Φρόντιζε κάθε γεύμα της να περιέχει πρωτεΐνη (περίπου στο μέγεθος μιας παλάμης), αλλά και πολλά λαχανικά, καθώς όπως λέει ο Σαλαντίνο, κανείς δεν τρώει αρκετά από αυτά. Αναλόγως με την ημέρα, άλλες φορές προσέθετε λίγους υδατάνθρακες ή λιπαρά στο πιάτο της.

blake3

Δεν περίμενε να αλλάξει το σώμα της από τη μία μέρα στην άλλη
Δεν θεωρούσε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο στη ζυγαριά στόχο. Ήθελε απλά να νιώσει όπως ένιωθε πριν την τελευταία της εγκυμοσύνη. Μπορεί να τής πήρε 14 μήνες αλλά τελικά κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της και να νιώσει άνετα με το σώμα της. «Η Μπλέικ δεν μοιάζει να έχει κάνει δύο παιδιά. Είναι πολύ περήφανη για αυτό», είπε ο personal trainer σχολιάζοντας τη μεταμόρφωση του σώματός της.

blake

Έκανε γυμναστική κατάλληλη για νέες μανούλες
Ο Σαλαντίνο βοήθησε την ηθοποιό να βρει τη γραμμή της και μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Και τις δύο φορές φρόντιζε ώστε να δείχνει στη Μπλέικ ασκήσεις ιδανικές για νέες μητέρες. «Εάν βάλω μια τσάντα 9 κιλών στο χέρι σου και εσύ περπατήσεις με αυτή για δύο ώρες, η μέση σου θα αρχίσει να πονάει», είπε ο personal trainer. «Το σημαντικότερο με τις μητέρες είναι να εξισορροπήσεις αυτές τις ασυμμετρίες», συνέχισε. Επικεντρώθηκε επίσης σε αερόβιες ασκήσεις ήπιας έντασης. «Το να βάλεις μια μητέρα να κάνει προπόνηση υψηλής έντασης είναι ένα από τα πιο ανεύθυνα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς», εξήγησε.

blake2

Γυμναζόταν ξεχωριστά από το σύζυγό της
Μπορεί ο γυμναστής να μην δέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του να αποκαλύψει ποιος είναι καλύτερος στη γυμναστική, η Μπλέικ ή ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς, ωστόσο παραδέχθηκε ότι αναγκάσθηκε να τους κάνει ξεχωριστές προπονήσεις καθώς παραήταν….χαριτωμένοι όταν ήταν μαζί, με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν όσο θα έπρεπε!