Η Σίσσυ Χρηστίδου το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ίδια δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικά με τα κιλά της, αλλά πρόσφατα «αποκάλυψε» το μυστικό της, καθώς όπως είπε κάνει διατροφή, αλλά δεν ακολουθεί μία συγκεκριμένη δίαιτα.

Συγκεκριμένα, στο κανάλι της στο YouTube, είπε, πως δε νιώθει ακόμα έτοιμη να μιλήσει για την απώλεια των κιλών της και ότι σε συνεργασία με τον παθολόγο της έχει φτιάξει το διατροφικό της πρόγραμμα. Όπως ανέφερε:

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η προσπάθεια, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.

Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Αφού φτάσω πρώτα στο στόχο μου θα κάνω ένα βίντεο να σας πω όσα έκανα και να ‘ρθει κι ένας ειδικός να σας τα πει. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα με κρέας και σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές στις οποίες έχω βάλει και υδατάνθρακες αλλά και γλυκά».

Διαβάστε ακόμη:
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε διατροφή και μας δείχνει το πρωινό της

Η μαμά του Τσιτσιπά φτιάχνει τζατζίκι σε live σύνδεση και ο Στέφανος περιγράφει τη συνταγή

Ήξερες ότι ο νέος Μπάτμαν Ρόμπερτ Πάτινσον τρώει από… κονσέρβες;