Μπορεί φέτος το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή να γυρίζει όλη την Ελλάδα λόγω της περιοδείας της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως για τις λίγες μέρες που επιστρέφει σπίτι της, δεν αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της ή στο αγαπημένο της χόμπι, τη μαγειρική.

vandi2

Αποφάσισε λοιπόν μόλις γύρισε από την Κρήτη να φτιάξει κρέπες για τα παιδιά της στον κήπο της υπό τον ήχο των τζιτζικιών και να δείξει στους ακόλουθούς της στο Instagram τη συνταγή.«Θα σας κάνουν την κουζίνα χάλια αλλά αξίζει! Είναι δημιουργία και θα αισθανθούν χαρά που θα ετοιμάσουν κάτι για όλους! Μόλις είναι έτοιμος ο χυλός σε ένα τηγάνι που καίει βάζετε λίγο βουτυράκι και ρίχνετε μια κουτάλα της σούπας χυλό! Ψήνετε και από τις δυο πλευρές και μετά εξαρτάται από τον καθένα αν τη θέλει αλμυρή η γλυκιά! Καλή όρεξη!» έγραψε στο Ιnstagram.

KREPES

Όπως είναι φυσικό το βίντεο γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφού περίπου 150.000 χρήστες το παρακολούθησαν, αφήνοντας χιλιάδες ενθουσιώδη σχόλια: “Μόλις τις έχω δοκιμάσει και είναι υπέροχες! Σε ευχαριστούμε! Εννοείτε ότι και εγώ με σοκολάτα τις έφαγα!”, “Είσαι φανταστική…μήπως να κάνεις μια εκπομπή μαγειρικής;” “Ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή!”.

https://www.instagram.com/p/BW5fapRhBxY/?taken-by=desp1navandi