Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ να σκέφτονται, σύμφωνα με φήμες πάντα, να κόψουν τούρτα μπανάνας μετά το γάμο τους, ωστόσο το πιο πρόσφατο δώρο που έλαβε το ζευγάρι ίσως τους κάνει να αλλάξουν γνώμη;!

Το ζευγάρι όταν έφτασε στο Κάρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας για την επίσημη επίσκεψή του, αντίκρισε μια εντυπωσιακή τούρτα, εξίσου πρωτότυπη με αυτή που έχουν σχεδιάσει για το γάμο τους. Επρόκειτο για μια τούρτα φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από τυρί, προσφορά της εταιρείας Snowdonia Cheese Company. «Τη φτιάξαμε για αυτούς. Για να γιορτάσουν το γάμο τους και για να τους συγχαρούμε», είπε ο διευθυντής της εταιρείας, Simon Mercer. «Μάς ζητούν μερικές φορές να φτιάξουμε τούρτες για γάμους. Μάς έχει ζητηθεί στο παρελθόν», πρόσθεσε.

DT1CjACWsAAm8nn

Οι όροφοι της τούρτας ήταν φτιαγμένοι από τυρί Beechwood, που είναι ένα καπνιστό τσένταρ, Red Storm, ένα βρετανικό τυρί που επίσης θυμίζει τσένταρ και Green Thunder, ένα -μάντεψε!- τσένταρ με σκόρδο και μπαχαρικά. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε εάν το ζευγάρι θα πάρει την τούρτα πίσω στο παλάτι. «Θα χαρούμε να την πάρουν μαζί τους αλλά δεν το θεωρώ και πολύ πιθανό», είπε ο διευθυντής της εταιρείας που την προσέφερε. Τόσο τυρί χαμένο…Κρίμα! Γιατί δεν τούς έφτιαχναν και αυτοί ένα κλασικό cheesecake για να συνοδέψουν το τσάι τους;