Ο πολυσυζητημένος γάμος της Ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος και του εκλεκτού της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο χωριό του πατέρα της, στον Άκοβο Αρκαδίας. Τα πάντα ήταν στην εντέλεια, από την τελετή, μέχρι και τη δεξίωση, η οποία έγινε στην αυλή του σχολείου του χωριού της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dipnosofistirion (@catering.dipnosofistirion) on

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Μενούνος στο Instagram για δημιουργηθεί το πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό, που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού, χρειάστηκαν περίπου 1.500 λεμόνια. Και αυτό γιατί κάθε τραπέζι ήταν γεμάτο με μπουκέτα από λεμόνια, ενώ μία άκρη της αίθουσας είχε διακοσμηθεί με ένα στεφάνι από άνθη λεμονιάς και τους καρπούς της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) on

Τα λεμόνια φαίνεται πως ήταν το βασικό «θέμα» του γάμου, καθώς ήταν ζωγραφισμένα ακόμη και στα πιάτα των καλεσμένων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Όσο για το μενού, αυτό είχε επιρροή από την Κρήτη και την επιμέλειά του είχε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Η Μαρία Μενούνος μάλιστα φαίνεται να καταενθουσιάστηκε με τα πιάτα, καθώς ευχαρίστησε προσωπικώς τον σεφ στο Instagram, λέγοντας πως το φαγητό ήταν το ωραιότερο που είχε φάει σε όλη της την ζωή. Αγαπημένο της πιάτο φαίνεται να ήταν η τυρόπιτα για την οποία δεν σταματούσε να μιλάει στα βίντεο της που δημοσίευσε στα social media. Το μενού περιελάμβανε επίσης σκιουφιχτά μακαρόνια, καρέ μαύρου χοίρου, αλλά και παραδοσιακά γλυκά της Αρκαδίας με καρπούς και φρούτα όπως καρύδι, αμύγδαλο, κάστανο και κυδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Πέρα από το φαγητό και τη διακόσμηση, η οποία ήταν σε κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις, τις εντυπώσεις έκλεψε και η τετραώροφη τούρτα, η οποία ήταν διακοσμημένη με άνθη και φρούτα του δάσους.