Η οικογένεια των Kardashian-Jenner είναι μια πραγματικά ιδιόμορφη οικογένεια που δεν διστάζει να εκθέτει την κάθε της στιγμή στο ευρύ κοινό. Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε στους φίλους μας αλλά όλοι έχουμε δει έστω και ένα επεισόδιο “Keeping up with the Kardashians” μέσα στα 10 χρόνια που προβάλλεται το reality show. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά μάς γεννάται κάθε φορά η ίδια απορία: Μα τι σαλάτες είναι αυτές που τρώνε συνέχεια;

khloe

salads

Η απάντηση σε αυτό το “σοβαρό” ερώτημα ήρθε από ένα tweet της Kim, η οποία δήλωσε πως οι συγκεκριμένες σαλάτες προέρχονται από το μαγαζί Health Nut, που βρίσκεται στο Woodland Hills της Καλιφόρνια. Οι διάσημες αδερφές συνήθως επιλέγουν τη σαλάτα του σεφ με κοτόπουλο, μαρούλι, iceberg, μοτσαρέλα, ντομάτα και ηλιόσπορους. Η Kourtney, ωστόσο, αφαιρεί το τυρί και τις ντομάτες, κάνοντας πλέον σαφές ότι τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με μαρούλι! Άλλες πάλι φορές επιλέγουν την κινέζικη σαλάτα με κοτόπουλο, noodles chow mein, τουρσί τζίντζερ και καρότο. Η Khloe μάλιστα στη δικής της προσθέτει και αβοκάντο, γνωστό για τα “καλά” του λιπαρά και βασικό συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Τη διαφορά κάνουν η Kylie και η Kendall, οι οποίες προτιμούν τη σαλάτα Deluxe, η οποία αποτελείται από μοτσαρέλα, ντομάτα, καρότο, αγγούρι και ηλιόσπορους. Πάντα τις συνοδεύουν με ένα Mango Greentini, δηλαδή ένα πράσινο τσάι με χυμό από μάνγκο και μέλι.

kim2

kim3

Οι σαλάτες του καταστήματος κυμαίνονται από 8.25-13$, ενώ το κρύο τσάι από 2.95-5.50$, αν και πολύ αμφιβάλλουμε πως πληρώνουν το κατάστημα με τόση διαφήμιση που του προσφέρουν.