Μόνο εμείς νομίζουμε πως η Jennifer Lopez όσο περνάνε τα χρόνια, ομορφαίνει ακόμα περισσότερο; Η γνωστή τραγουδίστρια, ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών πάντα εντυπωσιάζει με τις τολμηρές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ενώ δεν αφήνει κανένα βίντεο κλιπ ή σόου να περάσει χωρίς να μας δείξει τις μοναδικές χορευτικές της κινήσεις! Πως έχει καταφέρει όμως στα 48 της χρόνια να διατηρεί τις αψεγάδιαστες αναλογίες της και τις αισθησιακές της καμπύλες;

jlo3

Αποφεύγει τις επεξεργασμένες τροφές
Προτιμά τις βιολογικές τροφές, ενώ λατρεύει τα λαχανικά και τα υψηλής διατροφικής αξίας δημητριακά. Ενδεικτικά να πούμε πως για πρωινό πίνει συνήθως ένα smoothie με βατόμουρα, γιαούρτι και μέλι, ενώ για μεσημεριανό προτιμά σολομό και πράσινη σαλάτα με μπρόκολο, πιπεριές, κολοκυθάκι και μια απλή βινεγκρέτ ή kale με κρέμα τυριού και ψημένο κολοκυθόσπορο. Για το βράδυ, επιλέγει ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, το οποίο συνήθως περιλαμβάνει χοιρινό ή κοτόπουλο μαγειρεμένο με κάποια παραδοσιακή συνταγή του Πουέρτο Ρίκο, συνοδευόμενο με κινόα ή γλυκοπατάτα.

jlo4

Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς σνακ
Για μια γυναίκα σαν τη Jennifer Lopez, η οποία τρέχει ολημερίς να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της δουλειάς της, είναι απαραίτητη μια…μεγάλη τσάντα με πολλά σνακ! Τα αγαπημένα της μάλιστα είναι τα φρέσκα φρούτα και τα μπαστουνάκια λαχανικών, τα οποία φροντίζει να έχει πάντα μαζί της προκειμένου να μην περιπέσει σε ατασθαλίες.

jlo2

Εναλλάσσει τα είδη γυμναστικής που ακολουθεί
Δεν έχει έναν, αλλά δύο προσωπικούς γυμναστές, έναν στο Λος Άντζελες και έναν στη Νέα Υόρκη, ώστε να μην χάνει ποτέ τη γυμναστική της όπου και να βρίσκεται! Αυτό θα πει αφοσίωση! Με τον γυμναστή David Kirsch κάνει κυρίως σανίδα, push-ups και μποξ, ενώ με την Τracy Anderson κάνει κυρίως ασκήσεις με μικρά βάρη που εστιάζουν στους κοιλιακούς και τους γλουτιαίους. Έτσι, το σώμα της δεν “συνηθίζει” τις ασκήσεις, με αποτέλεσμα να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

jlo1

Οι καταχρήσεις δεν έχουν θέση στη ζωή της
Δεν θα την δεις δηλαδή ποτέ να έχει στο χέρι της τσιγάρο, ποτό και καφέ. Ασκητική ζωή, όχι αστεία!

Είναι αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της
Η ίδια έχει υποστηρίξει πως εάν θέλεις κάτι πολύ, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να το κατακτήσεις. “Θα πρέπει να γυμνάζεσαι, θα πρέπει να προσέχεις τι τρως”, είχε απαντήσει σε ερώτηση του Us Magazine σχετικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής της.