Ως λάτρεις του καλού φαγητού και της μαγειρικής, δεν ζηλεύουμε τους διάσημους του Χόλιγουντ για τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους και τα designer ρούχα τους αλλά για τις εντυπωσιακές επαύλεις τους που στεγάζουν τις πλήρως εξοπλισμένες και στιλάτες κουζίνες τους. Και επειδή δύσκολα ο μισθός μας θα μάς επιτρέψει να αντικαταστήσουμε την κουζίνα μας από το ΙΚΕΑ, αποφασίσαμε να αρκεστούμε να χαζεύουμε εκείνες των παρακάτω πάμπλουτων celebrities.

Ρις Γουίδερσπουν
Η κουζίνα της (κεντρική φωτογραφία) είναι όμορφη, απλή, με καθαρές γραμμές και δείχνει “ζεστή” και φιλόξενη, όπως άλλωστε και η ίδια η ηθοποιός.

2

Γκουίνεθ Πάλτροου
Ακριβώς αντίθετη μοιάζει εκείνη της Πάλτροου, αν και δείχνει να περιγράφει απόλυτα και το δικό της χαρακτήρα: Όμορφη μεν, ψυχρή δε.

3

Κριστίν Τέιγκεν
Ο φούρνος και οι ηλεκτρικές της εστίες δείχνουν να είναι επιπέδου Master chef. To υπόλοιπο design όμως μοιάζει λίγο με κάτι που και εμείς θα επιλέγαμε. Αυτό όμως δεν είναι το όλο brand της Κριστίν, που πλασάρεται ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας;

1438268252-syn-elm-1438266212-taylor-swift-kitchen

Τέιλορ Σουίφτ
Η κουζίνα της λάμπει από τα πολλά φωτιστικά και τις μαρμάρινες επιφάνειες που ακτινοβολούν, ενώ το ξύλο κυριαρχεί σε δάπεδο και ταβάνι. Μπορούμε να τη φανταστούμε να κάθεται στον κατάλευκο πάγκο και να καταβροχθίζει μια οικογενειακή συσκευασία παγωτού προσπαθώντας να ξεπεράσει έναν ακόμα χωρισμό και να γράψει με αφορμή αυτόν ένα ακόμα hit.

5

Ναόμι Γουότς
Ίσως η πιο χαριτωμένη και ρετρό κουζίνα που έχουμε δει ποτέ. Αγαπάμε ιδιαίτερα τα πλακάκια που επέλεξε, καθώς εκτός από το ότι προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά, “καμουφλάρουν” τους λεκέδες.

8

Νιλ Πάτρικ Χάρις
Πολλά συναισθήματα, πέντε μόνο λέξεις για να τα περιγράψουμε: Θέλουμε αυτήν την κουζίνα επειγόντως.

10

Σελίνα Γκόμεζ
Λευκή με θαλασσί πινελιές, μεγάλο νεροχύτη και χαριτωμένα γλαστράκια στο παράθυρο: Ό, τι πρέπει για μια νεαρή τραγουδίστρια της ηλικίας της, που λογικά δεν περνάει και πολύ χρόνο στην κουζίνα, ώστε να χρειάζεται εντυπωσιακές λευκές συσκευές.

11

Μάιλι Σάιρους
‘Εχει πολλές διαφορετικές επιφάνειες, άλλες πιο λείες και άλλες πιο τραχιές, ακριβώς όπως και η προσωπικότητα της -κατά καιρούς- εκκεντρικής τραγουδίστριας. Λατρεύουμε τον τοίχο με τα γυμνά τούβλα και τον μεταλλικό πάγκο στη μέση του δωματίου.

12

Τζένιφερ Άνιστον
Μπορούμε πολύ εύκολα να τη φανταστούμε να πίνει αγουροξυπνημένη το πρωινό της μηλόξιδο σε αυτήν την άκρως μίνιμαλ κουζίνα.

13

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Όπως μπορείς να δεις και μόνος σου, δεν θυμίζει σε τίποτα την κουζίνα της Κάρι Μπράντσο. Είναι πιο μεγάλη, φωτεινή και μοντέρνα και δείχνει να έχει σχεδιαστεί για κάποιον που όντως μαγειρεύει, σε αντίθεση με την αγαπημένη ηρωίδα του Sex and the city, που χρησιμοποιούσε το φούρνο ως ντουλάπι.

14

Κάμερον Ντιάζ
Ο συνδυασμός του πετρόλ με το χρυσό, αναπάντεχος αλλά παραδόξως άκρως chic. Το ιδιαίτερο φωτιστικό και τα φρέσκα, ανθισμένα λουλούδια συμπληρώνουν το ψηφιδωτό της τελειότητας αυτής της κουζίνας. Πειράζει που λίγο ευχόμαστε να μέναμε εκεί;