Είπαμε βρε Βικτόρια είσαι μοντέλο, σχεδιάστρια και όλα τα σχετικά και προσέχεις τη γραμμή σου, αλλά εντάξει γενέθλια έχεις, κάνε μια εξαίρεση! Όσο σκεφτόμαστε την ανυπομονησία των παιδιών της για ένα κομμάτι λαχταριστής τούρτας και την απογοήτευση στα μάτια τους όταν είδαν μπροστά τους στην ουσία ένα κομμμάτι φρούτου, ειλικρινά η καρδιά μας πονάει.

Επίτρεψέ μας να σού εξηγήσουμε: Η Βικτόρια Μπέκαμ που λες γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της την Τρίτη και αντί για μια τούρτα με βουτυρόκρεμα και γέμιση σοκολάτας, επίλεξε μια τούρτα…καρπούζι! Όχι με γεύση καρπούζι….σκέτο καρπούζι! Στην ουσία επρόκειτο για ένα κυλινδρικό κομμάτι από το κατακκόκκινο φρούτο, γαρνιρισμένο με φράουλες και μύρτιλλα και ένα κεράκι στη μέση. Είπαμε να περιορίσουμε τους υδατάνθρακες και τις θερμίδες μας γιατί εντάξει καλοκαιράκι έρχεται, αλλά σαν να το παράκανες βρε Βίκυ μου!

«Με αγάπη από μια πολύ τυχερή μανούλα» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο με την τούρτα της που ανέβασε στο Instagram. Τώρα το πόσο τυχερά αισθάνονται τα παιδιά της ύστερα από το γλυκό-μαϊμού δεν ξέρουμε… Αν εξαιρέσεις βέβαια το φιάσκο με την τούρτα, η οικογένεια Μπέκαμ φαίνεται να ευχαριστήθηκε τα γενέθλια της μαμάς Βικτόριας, καθώς πήγαν όλοι μαζί ένα ταξιδάκι μέχρι την Καλιφόρνια.

Birthday eve with my babies x love u so much @davidbeckham kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on