Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και έχουμε ήδη βγει στις παραλίες. Ακόμα και τώρα όμως δεν είναι αργά για να φροντίσουμε το σώμα μας. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να πάρουμε συμβουλές από ένα από τα πιο όμορφα και καλλίγραμμα αγγελάκια της Victoria’s Secret, την Αντριάνα Λίμα. Τι προτείνει, λοιπόν, το διάσημο μοντέλο για επίπεδη κοιλιά;

adriana1

1. Γυμναστική και πάλι γυμναστική
¨Δυστυχώς, δεν υπάρχει μαγικό χάπι. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύω πολύ σκληρά για να έχω το σώμα που έχω”, έχει δηλώσει. Πιο συγκεκριμένα, της αρέσει να τρέχει για περίπου μισή ώρα κάθε μέρα ή να κάνει βόλτες με το ποδήλατο, ενώ λατρεύει το CrossFit και το μποξ. Η συμβουλή της; “Βρες ένα είδος γυμναστικής που σου αρέσει και απλά κινήσου!”.

adriana-anoigma

2. Ενυδάτωση πάνω από όλα
Η Αντριάνα λατρεύει να πίνει πολύ νερό για δύο βασικούς λόγους: της χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και την βοηθάει να μην τσιμπολογάει από εδώ και από εκεί. “Έχω ένα μπουκάλι με νερό και φρέσκα φρούτα σε φέτες πάντα στο αυτοκίνητό μου”.

adriana3

3. Φρόντισε το δέρμα σου
Δεν φτάνει μόνο να έχεις γυμνασμένο σώμα, αλλά θα πρέπει να είναι και καλά ενυδατωμένο. “Το νερό θα σου χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα, αλλά όταν φοράω ρούχα που φαίνεται το δέρμα μου, μου αρέσει να χρησιμοποιώ μία λοσιόν ή ένα λάδι σώματος με χρυσόσκονη για να δείχνει πιο λείο και απαλό”, έχει πει η ίδια.

avocado

4. Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα γερό πρωινό
Ο αγαπημένος της τρόπος για να ξεκινάει την ημέρα της είναι ένα δροσιστικό και υγιεινό smoothie. Το αγαπημένο της περιλαμβάνει 1 κούπα νερό ή γάλα ή γιαούρτι, μισό αβοκάντο και λίγο μέλι. Είναι σίγουρο πως το πρωινό αυτό θα επιταχύνει το μεταβολισμό σου, θα κάνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου λαμπερά, ενώ παράλληλα θα σου χαρίσει πολύ ενέργεια για να κάνεις εκείνη την γυμναστική που λέγαμε παραπάνω…

Φωτογραφία ανοίγματος: @ysaperez