Είτε την ξέρεις από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Suits, είτε από τα χιλιάδες δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες ύστερα από την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα Χάρι, σίγουρα έχεις παρατηρήσει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της Μέγκαν Μάρκλ. Πώς καταφέρνει παρά το πιεσμένο της πρόγραμμα να διατηρεί τη…βασιλική -πλέον-γραμμή της;

markle

1. Ξεκινά τη μέρα της σωστά
“Προσπαθώ να τρώω vegan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ύστερα να είμαι λίγο πιο ελαστική τα Σαββατοκύριακα”, είπε η Μέγκαν σε συνέντευξή της στο Best Health. Φροντίζει επίσης τις ημέρες που έχει γυρίσματα να πίνει πρωί πρωί ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι ώστε να ενεργοποιεί όσο πιο νωρίς μέσα στη μέρα μπορεί το μεταβολισμό της. Αγαπημένο της πρωινό είναι το πόριτζ με μπανάνα και σιρόπι αγάυης, αλλά και οι αλμυρές ομελέτες με μυρωδικά, τυρί και μία φέτα φρυγανισμένου ψωμιού στο πλάι.

markle3

2. Η ισορροπία είναι το παν
Μπορεί να λατρεύει την υγιεινή διατροφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνει στον εαυτό της περιθώριο για μερικές παρασπονδίες. “Σαφώς και θα πιω ένα ποτήρι κρασί- Είναι πεντανόστιμο και το ευχαριστιέμαι”, παραδέχθηκε σε συνέντευξή της. Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα προτιμούσε ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί, από ένα σοκολατένιο γλυκό. “Κάνε τα πράγματα τα οποία αγαπάς σε λογικά πλαίσια πάντα. Μάθε το σώμα σου και τι λειτουργεί για εσένα και θα είσαι μια χαρά”, είπε.

markle2

3. Τρώει όσο πιο υγιεινά μπορεί…τις περισσότερες φορές
“Σίγουρα προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ. Απλά αποφεύγω τις τροφές που ξέρω ότι θα με κάνουν να νιώθω ληθαργική ή υποτονική”, είχε πει παλαιότερα στο Shape. “Τρώω ως επί το πλείστον ψάρι και λαχανικά-αλλά λατρεύω και το φαγητό”. Για μεσημεριανό επιλέγει συνήθως μια άπαχη πρωτεΐνη ή κάποιο θαλασσινό και το συνοδεύει με πατάτες. “Επειδή γυμνάζομαι, δεν θέλω ποτέ να αισθανθώ ότι στερούμαι. Θεωρώ ότι το δευτερόλεπτο που νιώσεις έτσι, ξεκινάς να τρως πολύ. Δεν πρόκειται για δίαιτα, αλλά για τρόπο ζωής”.

meghan-markle-green-juice-500x367

4. Επιλέγει με προσοχή τα σνακ της
Εάν θα έπρεπε να διαλέξει το αγαπημένο της, τότε σίγουρα θα επέλεγε φέτες μήλου με βούτυρο αμυγδάλου και θαλασσινό αλάτι. Αγαπά όμως και τους πράσινους χυμούς λαχανικών, με τους οποίους αντικαθιστά συνήθως τον καφέ. “Είναι κάτι σαν φάρμακο για εμένα”, έχει πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερή της συνέντευξη. Θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ πώς νιώθεις αλλάζοντας το πρωινό σου ρόφημα; Βρες ΕΔΩ τις αγαπημένες μας συνταγές για χυμούς αποτοξίνωσης.