Τα μαγειρικά openings δεν αποτελούν μονοπώλιο των σεφ. Απόδειξη η Δέσποινα Βανδή που ετοιμάζει το νέο της επιχειρηματικό βήμα ή αλλιώς ένα εστιατόριο με μαγειρευτά, που θα έρχονται στο χώρο σου.

vandi fagito1edited

Το ότι η Δέσποινα Βανδή αγαπάει τη μαγειρική δεν αποτελεί νέο, τουλάχιστον για όσους την ακολουθούν στο instagram όπου η γνωστή τραγουδίστρια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα μαγειρικά της κατορθώματα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες καρδούλες.

vandi2edited

Μπιφτέκια με πατάτες, χορτόπιτα, κανελόνια, τάρτες, κουλουράκια και άλλα μαμαδίστικα φαγητά μαγειρεμένα από τα χεράκια της και σερβιρισμένα σε δελεαστικές φωτογραφίες για τα μάτια μας μόνο.

vandi fagito3edited

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Δέσποινα μαζί με το σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη αποφάσισαν να περάσουν από τις φωτογραφίες στα πραγματικά σερβιρίσματα, με ένα δικό τους μαγειρείο στα βόρεια προάστια.

vandi fagitoedited

Οι προετοιμασίες αναμένεται να αρχίσουν άμεσα, ενώ αρχικά θα εξυπηρετεί μόνο τηλεφωνικές παραγγελίες. Όσο για το μενού, θα εξειδικεύεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με έμφαση στα μαγειρευτά που τόσο πολύ φαίνεται να αγαπά η τραγουδίστρια. Περισσότερα σύντομα!