Αυτό το κορίτσι έχει βαλθεί να μας τρελάνει, όχι μόνο με τα κάλλη της αλλά και με τις διατροφικές της συνήθειες. Πιο παλιά, έχει «συλληφθεί» στα παρασκήνια πριν από μεγάλα ντεφιλέ να τρώει πίτσα και ντόνατ, τώρα μαθαίνουμε ότι ακολουθεί μαζί με το σύζυγό της Τομ Μπρέιντι μια εξαιρετικά συγκεκριμένη, φουλ σε πράσινα σαλατικά, βιολογική, φιλική προς το περιβάλλον, υγιεινή (σε σημείο παράνοιας) διατροφή!

gigele-tom

Για να εξηγούμαστε: Πουθενά στο διατροφικό τους ορίζοντα δεν… διακρίνεται λευκή ζάχαρη, λευκό αλεύρι ή γαλακτοκομικά. Η μέρα τους ξεκινά χωρίς καφεΐνη και γλουτένη. Προτιμούν π.χ. βρώμη χωρίς γλουτένη με μαύρη ζάχαρη βιολογικής καλλιέργειας και καρύδια επίσης βιολογικά -να μην τα ξαναλέμε!

eating-veg-soup

Πίνουν άφθονους πράσινους χυμούς λαχανικών και φρούτων. Για παράδειγμα, χυμός από σπανάκι, αγγούρι, μαϊντανό, κάλε, σέλερι είναι must, άσχετα αν σε κάποιους θυμίζει κάτι από γρασίδι.

Για κυρίως, άγριος σολομός, αλλά και καμιά μπριζολίτσα -σε ποσότητα πείνας- από αγελάδα ταϊσμένη αποκλειστικά με χορταρικά. Ενδεικτικά το πιάτο περιέχει 20% κρέας και το υπόλοιπο 80% είναι σαλάτα. Η, δε, κινόα είναι το δικό τους comfort food. Περί ορέξεως…

Να σας πούμε ότι όλα μαγειρεύονται υγιεινά, δηλαδή βραστά, στον ατμό ίσως και ψητά, με λάδι καρύδας και, μάλλον, τα δάκρυα του προσωπικού τους σεφ!

Να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret διατηρείται άψογα, όπως και ο Τομ, οπότε κάτι καλό κρύβεται πίσω από τη διατροφή που έχουν επιλέξει, εκτός από το γυμναστήριο.