Τη Δευτέρα 23.4.18 η Κέιτ Μίντλεντον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, το ευτυχές ζευγάρι ονόμασε το αγοράκι Λούις Άρθουρ Τσάρλς, και θα είναι γνωστό ως Πρίγκιπας Λούις του Κέιμπριτζ. Ο νέος απόγονος, βάρους 3,8 κιλών θα είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του Τζορτζ και τη 2χρονη αδελφή του Σάρλοτ. Όπως καταλαβαίνεις, είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί ο μικρός στο θρόνο. Τουλάχιστον, από τη γέννησή του όμως έχει το δικό του…τυρί!

DbFxX8VXkAIe2qW

Καλά διάβασες! Σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε τσένταρ προς τιμήν του μικρού Πρίγκιπα. «Γιορτάστε τη γέννηση του μελλοντικού κληρονόμου της Μεγάλης Βρετανίας με αυτό το μοναδικά κρεμώδες αλλά και αλμυρό τσένταρ 12μηνης ωρίμανσης», γράφει το καρτελάκι του. Το τυρί αυτό μάλιστα βρίσκεται και σε έκπτωση και πωλείται 9.99$ το μισό κιλό.

royal2

Τι σχέση έχει ο νέος Πρίγκιπας με ένα κομμάτι τυρί, ειλικρινά δεν ξέρουμε. Η εταιρεία βέβαια που κρύβεται πίσω από όλο αυτό φαίνεται να έχει τους λόγους της για να το βγάλει στην αγορά: «Θέλαμε να γιορτάσουμε και να μοιραστούμε τη γέννηση του νέου βασιλικού μωρού με τους πελάτες μας στις ΗΠΑ», λέει η Ρέιτσελ Ριος, εκπρόσωπος της Westminter Cheddar. «Αυτό που κάνει αυτό το τυρί ιδιαίτερο είναι ότι είναι μη γενετικά τροποποιημένο τσένταρ». Περί ορέξεως….12μηνης ωρίμανσης τσένταρ, λοιπόν!