Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο για τους λόγους που μάς αρέσει ο Ζακ Έφρον: Οκ μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ηθοποιός που έχει δει το Χόλιγουντ, ωστόσο στα δικά μας μάτια από το ταλέντο του στο τραγούδι, έτσι όπως το ανακαλύψαμε στο High school musical και το Τhe Greatest Showman μέχρι τα καταγάλανά του μάτια και τους -αντικειμενικά- εντυπωσιακούς του κοιλιακούς, είναι απλά η τελειότητα προσωποποιημένη. Και ενώ τα πρώτα δύο δύσκολο να τα αντιγράψουμε, μπορούμε να κλέψουμε μερικά από τα μυστικά του για να νιώσουμε λίγο πιο κοντά του βρε παιδί μου ή να κάνουμε το σύντροφό μας εξίσου γραμμωμένο. Καλό θα τού κάνει…

efron2

Γνωστός για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί, ο Ζακ Έφρον ποτέ δεν ενδίδει σε junk food και λιπαρές, επεξεργασμένες τροφές. Αντίθετα επιλέγει συχνά ένα smoothie, γεμάτο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που τον γεμίζουν ενέργεια και χαρίζουν στον οργανισμό του πλούσια θρεπτικά συστατικά.

efron

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το λατρεύει όχι μόνο γιατί είναι πεντανόστιμο, αλλά και γιατί σε αυτό βρίσκει μεγάλη -εάν όχι όλη- την ημερήσια ποσότητα υγιεινών λιπαρών, καλίου και φυτικών ινών, που χρειάζεται ο οργανισμός του. Τι βάζει λοιπόν στο μπλέντερ του; Σπανάκι, κέιλ, μύρτιλλα, σμέουρα, αβοκάντο, μπανάνα, νερό καρύδας, γάλα αμυγδάλου και σπόρους chia. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα ο ίδιος, πολλές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί και προσθέτει και λίγο μέλι για την απαραίτητη γλυκύτητα.

Ξέρει δηλαδή και να «μαγειρεύει» το αγόρι! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Δείτε ακόμη:
Πώς χτίζει αυτό το θανατηφόρο κορμί ο Mariano Di Vaio;